LED-vekstlys for blomsterdyrking

Med Philips LED-lys blomstrer blomster og potteplanter

Kundene dine verdsetter kvaliteten på snittblomstene og potteplantene dine. La kundene dine alltid få planter som er sunne med et ensartet utseende. Enten du ønsker å øke forplantningssuksessen for potteplanter, få større blomster og høyere utbytte av snittblomster eller dyrke flere flerårige avlinger i løpet av et år, gir Philips LED-vekstlys prydplantene dine det de trenger for å blomstre. Vårt utvalg av Philips GreenPower LED-overbelysning og GreenPower LED-produksjonsmodul kan supplere eller erstatte naturlig lys for å forbedre alle aspekter ved prydplantene dine.

Med den rette lysprofilen vil du ha full vegetativ og reproduktiv kontroll over plantene dine. På toppen av dette er LED-plantevekstlys kjøligere, noe som gjør det enkelt å administrere varmenivået i drivhuset ditt.

LED-plantevekstlys forbedrer styrke og utbytte av krysantemum

Få sterkere, langvarige krysantemum

I løpet av de siste årene har Philips' storskalaforskning vist at dyrkere kan bruke Philips LED-vekstlys med en krysantemumlysprofil i en hybridinstallasjon for å dyrke frem tyngre stengler eller flere planter per kvadratmeter for å øke avlingen. En hybridinstallasjon med Philips GreenPower LED-overbelysning og HPS-belysning lar også dyrkere kontrollere lys og varme separat og redusere tapet av CO2 i et drivhus. For krysantemumdyrkere gjør dette Philips til det ideelle LED-vekstlyset for avlingene deres.

LED-vekstlys forbedrer kvaliteten og utbyttet av roser

Få roser til å blomstre med LED-roselys

Rosedyrking med LED har kommet langt. I nesten et tiår er det gjort omfattende forskning for å finne den beste lysoppskriften for roser. Våre plantespesialister har samarbeidet med eksperter på tvers av industrien for å hjelpe rosedyrkere med å forbedre kvaliteten og øke avlingene. Med dedikerte lysprofiler for roser tilbyr Philips de best egnede LED-plantevekstlysene for å produsere roseknopper og lange stilker av topp kvalitet. Dette gir deg også mer kontroll over drivhusmiljøet slik at du kan skape de ideelle rosedyrkingsforhold.

LED-forplantningslys øker suksessraten for forplantning

Øk forplantningssuksessen med LED-forplantningslys

Å få de aller beste prydavlingene starter med den beste forplantningen. Det er derfor mange dyrkere velger Philips som det beste LED-forplantningslyset. Raskere og sterkere rotfeste, jevnere, kompakte planter og høyere forplantningssuksessrate. Med Philips LED-plantedyrkingslys får blomster, stauder og potteplanter den rette starten slik at du kan levere det aller beste over hele linjen.

Effektive løsninger blomsterdyrking

Philips GreenPower LED-overbelysning

Oppnå topp kvalitet og store avlinger av snittblomster, ettårige planter, stauder og potteplanter.

Philips GreenPower LED-overbelysning, kompakt

Oppnå bedre resultater med raskere, sterkere rotdannelse. Suksessrate på opptil 96 % for sorter som er vanskelige å formere.

Philips GreenPower LED-produksjonsmodul

Perfekt til formering av ungplanter, ettårige planter, stauder og utfordrende sorter. Oppnå flere blomsterknopper per plante, og produser avlinger året rundt.

Philips GreenPower LED-blomstringslys

Produser planter av høy og konsekvent kvalitet, og forhindre spiring av snittblomster, bedplanter, ettårige planter og stauder.

Våre velprøvde profiler for vekst innen blomsterdyrking

Blomsterblogger

Bli med på reisen når vi kombinerer blomsterdyrking og vertikalt landbruk

Plantespesialist forteller om de første resultatene fra blomsterforsøk utført ved BrightBox, et klimakontrollert testanlegg for vertikalt landbruk.

Siste nytt om fordelene ved å dyrke gerbera med LED-lys

Blomsterprodusenter oppnår suveren kvalitet og større avlinger av gerbera-tusenfryd med LED-lys – plantespesialist Leontiene van Genuchten forteller om de nyeste resultatene.

Slik gir LED-vekstlys fantastisk krysantemum

Forskningsstudier med LED-vekstlys gir fantastiske resultater for dyrking av krysantemum i drivhus med tyngre blomster eller flere blomster per kvadratmeter.

Utforsk hagebrukssegmentene våre

Frukt og grønnsaker

Grønnsaker med trådoppsett, bladgrønnsaker, urter og myk frukt

Få bedre og mer konsekvent kvalitet og større avlinger av frukt og grønnsaker året rundt med nøye tilpassede lysprofiler. LED-vekstlys har lysspekteret og intensiteten plantene trenger, uten å skape mer varme.

Blomsterdyrking

Snittblomster, potteplanter, bedplanter og stauder

Riktig lysprofil gir større blomster, bedre forplantning og høyere produksjon samtidig som vekstsyklusene blir kortere. Med LED-vekstlys har du full kontroll over plantene og inneklimaet i alle vekstfaser.

Vertikalt landbruk

Dyrk bladgrønnsaker, urter og frukt uten dagslys

Produser lønnsomme avlinger i innendørsanlegg. Med LED-lys blir drømmen mulig – de gir en optimal vekstprofil som fører til sunnere avlinger uten plantevernmidler, enklere forplantning av unge planter og maksimal størrelse på enkeltlags- og flerlagsavlinger.

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Arrangementer

IPM- International Plant Fair
Essen, 24.-27. januar

Fruit Logistica
Berlin, 8.-10. februar 

Indoor Ag-Con
Las Vegas, 27.-28. februar

Blogg

Slik bygger du en vellykket vertikal gård
Her er noen viktige tips til vellykkede prosjekter med vertikalt landbruk fra Roel Janssen, ekspert på gårder i byen.