Enkel installasjon med Philips CoreLine

Fagfolk ønsker alltid å gjøre jobben så raskt og effektivt som mulig, og med Philips CoreLine armaturer er dette mulig! Philips CoreLine-serien inneholder et komplett utvalg LED-belysning, som gjør installasjonstiden så effektiv som mulig, samtidig som man sparer maksimalt med energi.

Installasjonen blir enda enklere med CoreLine Alt-i-ett armaturer. De har mulighet til å veksle mellom 3 fargetemperaturer og 3 lumen varianter kun ved hjelp av en bryter. Alt dette gjør Philips CoreLine armaturer til den perfekte løsningen for alle typer prosjekter, fra vedlikehold til nye installasjoner.

Innovativt

De fleste CoreLine-armaturer er Interact Ready, slik at de kan jobbe sømløst med smarte belysningssystemer som Interact Pro.

Enkelt å installere

Den effektive utformingen av CoreLine LED-armaturer muliggjør utskifting av eksisterende lys, uten behov for kostbar omkobling eller nye takkonfigurasjoner.

Høy kvalitet

LED-teknologi er hjernen bak den gode kvaliteten på CoreLine armaturene. Ekstra lang levetid på opp til 100.000 timer gjør det mulig å møte alle typer forespørsler og levere den beste belysningsløsningen.

Easy installation - designed for your needs

FastSet – Alt-i-ett armatur

En perfekt 1:1 erstatning for konvensjonell belysning. Bytt mellom fire lumenpakker (1700 lm - 6000 lm) og to fargetemperaturer (3000 K, 4000 K) i én armatur.

Easy installation - designed for your needs

Enkel installasjon – designet for dine behov

Installasjon har aldri vært enklere enn med Philips CoreLine-armaturer. Hurtigkoblingen sørger for en rask og enkel installasjonsprosess, som sparer tid og gjør jobben enklere. Få en bedre totalopplevelse med Philips CoreLine-armaturer.

CoreLine Alt-i-ett

Alt du trenger for å gjøre installasjonen enklere

Med CoreLine Alt-i-ett får du valgmuligheter i en enkelt armatur.
Dette gir stor brukervennlighet og gjør installasjonen mer praktisk enn noen gang.

Alt-i-ett

Se opp for det nye Alt-i-ett-ikonet hvis du søker stor fleksibilitet med din neste bestilling.

Multi lumen

Med justerbare lumenpakker vil du alltid kunne levere den beste belysningen for ethvert behov.

Multi fargetemperatur

Fra koselig til energigivende: Juster enkelt fargetemperaturen for å få lys som passer til anledningen.

Enkelt å bytte

Skift enkelt mellom ulike lysinnstillinger under installasjonen via en integrert bryter.

Fordeler

Ingen flere tøffe avgjørelser. Redusert risiko for å velge feil armatur. Bare endre innstillingen på stedet for å passe kravene.

Enkel å installere. Nyt den samme raske og enkle installasjonen du kjenner og setter pris på fra CoreLine-serien.

Perfekt for vedlikehold. Velg riktig innstilling på stedet mens du skifter armaturer eller juster etter installasjonen til kundenes preferanser.

Pålitelig Philips-kvalitet. Alt-i-ett-armaturer oppfyller våre høyeste standarder for å gi deg trygghet. Og fornøyde kunder.

CoreLine Alt-i-ett armaturer

Alle CoreLine armaturer

overview content image connected lighting

Ditt førstevalg for smart belysning

Smart belysning betyr at LED-lys med integrerte sensorer kobles til software, og åpner for en helt ny verden av muligheter.

Uansett hva kundenes belysningsbehov er, tilbyr Philips et bredt produktspekter av Interact Ready-armaturer og lyskilder laget for maksimal ytelse og personlig tilpasning og design. Alle komponenter, inkludert trådløse sensorer og veggbrytere er oppgraderbare og laget for å gi kundene lyset, komforten og bekvemmeligheten deres virksomhet fortjener.

Nysgjerrig på hva andre har laget med Philips CoreLine?

Hold deg oppdatert

Registrer deg for nyhetsbrev og hold deg informert om våre innovasjoner.

Finn en distributør

Finn din nærmeste grossist eller partner.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ikke nøl og kontakt oss

Relaterte produkter

Installatørhub

All relevant informasjon for installatører om energisparende CoreLine LED-armaturer, ettermonterte LED-lamper og LED-lysrør og konvensjonell belysning.

Ledinaire armaturer

Stol på ærlige, hardtarbeidende løsninger som leverer det de lover. Få pålitelig ytelse og resultatene du forventer med Philips-testede nøkkelkomponenter.

LED-lamper

Philips LED-lamper – vårt omfattende utvalg av LED-lamper bidrar til å levere lys av høy kvalitet for din glødelampe og halogenspot.