Skap flotte opplevelser med imponerende byrom

Høydepunkter

Gi nytt liv til fellesområder

Åpne plasser som parker, torg og gangveier er essensielle for bylivet, og riktig belysning kan gjøre dem til unike visuelle opplevelser. Med LED-belysning blir plassene mer innbydende, underholdende og inspirerende, samtidig som de føles tryggere. Ved hjelp av nyskapende belysningsløsninger fra Philips kan du skape urbane områder som gir turisme og næringsliv et stort oppsving samtidig som du reduserer energiforbruket og miljøpåvirkningen. I tillegg kan du sikre at området ditt er IoT-aktivert med intelligente lysarmaturer, som i kombinasjon med Interact Landmark gjør at du kan utnytte fordelene ved smartteknologi til det fulle.

Reduser kostnadene

Energieffektiv LED-belysning og planlegging gir kostnadsbesparelser på opptil 50 %

Reduser vedlikeholdskostnadene med servicemerket,
en unik QR-kode som hjelper deg med å finne defekte armaturer raskt

Få lekre, fleksible lyseffekter som er både bærekraftige og kostnadseffektive

Inspirer innbyggerne

Vis innbyggere riktig vei med visuell skilting


Øk sikkerheten og livskvaliteten
 ved å sørge for god belysning i urbane områder

Skap liv og moro på offentlige plasser med dynamisk belysning, lysshow og spesielle arrangementer

Fleksibelt design

Forbedre en rekke urbane bruksområder med ikoniske funksjoner og tidløs belysningsdesign

Vern om nattehimmelen og beskytt flaggermus ved hjelp av spesialutviklede lysprofiler
 

Egner seg både for oppussingsprosjekter og nye monteringer

ck diverge

Oppdag dynamisk belysning

Skap inspirerende visuelle opplevelser for parker og torg ved å kombinere Philips-belysning med dynamisk, fargerik arkitektonisk belysning fra Color Kinetics.

interact landmark, miniatyrbilde

Oppdag intelligent belysning

Interact Landmark er programvare for intelligent belysning som gir IoT-funksjonalitet til arkitektonisk belysning for broer, monumenter og bygningsfasader. Vi gjør det enkelt å overvåke og administrere belysningskomponenter for å beskytte investeringen din, trigge lysshow for å engasjere folk uansett hvor du er, og overvåke, måle og analysere virkningen på besøkende.

interact city

Intelligent belysning for byer

Hvordan kan du gjøre byen smartere og mer trivelig? Interact City-programvaren fungerer sammen med den intelligente LED-belysningen vår og gir deg en robust infrastruktur som kan forbedre tjenestene i byen, gi innbyggerne økt sikkerhet, forskjønne offentlige plasser, engasjere innbyggerne og oppmuntre til samfunnsmessig stolthet. Interact City reduserer også energikostnadene og gir økt effektivitet slik at du kan reinvestere oppsparte midler i nye og smarte byprosjekter.

Belysningstjenester

Belysningstjenester håndteres av Signify. Vi tar oss av belysningen, du tar vare på bedriften. Du finner mer informasjon om disse tjenestene på selskapets nettside.

Levetidstjenester

Bedriften din fortjener en belysning som holder lenge. Med hjelp fra kundestøtten vår kan du forlenge levetiden til belysningssystemet ditt. Les mer her.

Prosjekttjenester

Vi utvikler belysningsløsninger som er tilpasset din virksomhets behov, i tråd med tydelige ytelsesindikatorer. Les mer om mulighetene dine her.

Profesjonelle belysningstjenester

Vi har satt oss som mål å forene behovene dine med kunnskapen vår, for å tilby deg skreddersydd belysning som øker verdien til bedriften din. Les mer her.

Referanseprosjekter

Offentlig belysning Nieuwkoop

Vi hjalp Nieuwkoop med å sikre at flaggermusbestanden og dyrelivet ikke blir forstyrret av kunstig belysning, ved å installere gatelys med spesialdesignet farge og bølgelengde

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forespørsler.