La butikken fortelle en historie

Tiltrekk, engasjer og konverter

Belysning spiller en stor rolle for å forbedre kundenes opplevelse i butikken. Med riktig belysning kan du forvandle butikken din, sikre en maksimalt fleksibel layout, vise frem varene dine, engasjere kundene og gjøre dem om til kjøpere. I tillegg kan du sikre at butikken din er IoT-aktivert ved å bruke våre tilkoblede armaturer i kombinasjon med programvaren Interact Retail, slik at du kan utnytte kraften til smart teknologi.

Skap en enda bedre opplevelse

Design, opprett, oppdater og administrer belysningskonfigurasjoner for butikken din

Differensier merkevaren din med tilpasset belysning

La virksomheten gjøre inntrykk med lys som engasjerer, konverterer og beholder kunder

Bygg merkevaren

Begynn din merkevarehistorie i butikkvinduet med en dynamisk lysscene

Led kundene til bestemte områder eller kampanjer med dynamisk belysning

Skap et ensartet utseende og uttrykk med belysning som er tilpasset til din merkevare

Optimaliser driften

Sørg for at butikken åpner til tiden med skreddersydde løsninger for forsyningskjeden

Reduser kostnadene med energieffektiv LED-belysning og kontroller

Minimer nedetid med forenklet installasjon og innkjøring samt verdensomspennende support

Skap opplevelser med den beste lyskvaliteten

Vi vet at følelser spiller en nøkkelrolle i en shoppers beslutningsreise, og at de riktige følelsene utløses av den riktige opplevelsen. Lyskvalitet er nøkkeldifferensiatoren når det gjelder å skape en opplevelse i butikken din som matcher merkevaren din.

Lyskvalitet er ikke bare lysets parametere og egenskaper – det er hvordan de ulike belysningsløsningene påvirker kundens opplevelse og rommets og kolleksjonens utseende og uttrykk.

Flott belysning handler om å skape en opplevelse. Det føles, det sees ikke.

En kort oversikt over fordelene med lyskvalitet

En kort oversikt over fordelene med lyskvalitet

Differensier opplevelsen av merkevaren

Skap en atmosfære som forener merkevareidentiteten din, formålet med butikken og shopperens identitet. Philips Fashion Proof Optics (FPO) skaper intensitet og kontrast for å definere kolleksjonens utseende, atmosfære og butikkens identitet.

Kolleksjonen din i rampelyset

Philips Fashion Proof Optics (FPO) gjør at samlingen din skiller seg ut. Med miniatyriserte spotlights og utmerket blendingskontroll vil den unike optikken legge til 30 % mer intensitet og doble kontrasten slik at kolleksjonen din skiller seg ut.

Fremhev fargene i kolleksjonen din

Vi vet alle at å se er å tro. Philips LED-farger gjør at fargene på kolleksjonen din fremheves. Forbedre den naturlige teksturen og sørg for at fargene er sanne og levende. Imponer kundene dine med en engasjerende opplevelse skapt av lyskvalitet.

Få kundene til å tilbringe mer tid i butikken

Med ekstra smal stråle og høy intensitet kan du lage levende og attraktive vindusutstillinger. Selv på solfylte dager vil butikken din fortsatt se åpen og innbydende ut.

Utforsk mulighetene

Skap din egen lyssignatur og gi merkevaren din mulighet til å skille seg ut

Butikken din er unik. Nå kan belysningen også bli det

Høydepunkter

Skreddersydd belysning

Store, dekorative pendler som passer til prosjektets behov

En stilig effektbelysning med integrert hengsel

Oppdag intelligent belysning

Oppdag intelligent belysning

Butikkbelysning – du finner det overalt. Tenk om det kunne brukes til å effektivisere bedriften, gi en bedre butikkopplevelse og generere data for dyptgående salgsanalyser? Med Interact Retail-programvaren i kombinasjon med den intelligente belysningen vår kan du gjøre dette og mye mer. Skap flotte og fleksible butikkområder, oppmuntre til spesifikke typer kundeatferd ved hjelp av soneinndeling og lag med lys, og gi kundene stedsbaserte tilbud på smarttelefonen via butikkappen. Dette kalles smart detaljhandel.

Belysningstjenester

Belysningstjenestene administreres av Signify. Vi tar oss av belysningen din, slik at du kan ta vare på virksomheten din. Finn mer informasjon om disse tjenestene på nettstedet vårt.

Profesjonelle tjenester

Vi gir tilrettelagt støtte fra starten av, og har satt oss som mål å forene dine behov med vår kunnskap, slik at du får den beste løsningen som også øker din bedrifts verdi.

Levetidstjenester

Bedriften din fortjener en belysning som holder lenge. Fra forebygging av problemer til rask fjernassistanse – med hjelp fra vår kundestøtte kan du forlenge levetiden til belysningssystemet ditt.

Prosjekttjenester

Vi utvikler belysningsløsninger som er tilpasset din virksomhets behov, i tråd med tydelige ytelsesindikatorer.

Tjenester for UV-C-desinfisering

UV-C-lys er et kjent desinfeksjonsmiddel for luft, vann og overflater. For å bidra til å sikre effektivitet og riktig bruk tilbyr vi UV-C-tjenester for prosjektutforming, planlegging, montering, drift og vedlikehold.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forslag.

Nedlastinger