Gi idrettsanlegget den beste belysningen

Produktutvalg

Gjør anlegget konkurransedyktig

Dagens byer blir stadig mer urbaniserte og livstilen mer stillesittende. Desto viktigere er idrettsanleggene rundt omkring i byene. Ved å skape en bedre opplevelse for både utøvere og tilskuere styrkes fellesskapet og folk oppmuntres til å bli mer aktive. Med energieffektiv LED-belysning og ekstern lysstyring fra Philips, kan du kutte energikostnadene. Samtidig får treningsmiljøet et positivt løft og omgivelsene rundt anlegget opplever langt mindre lysforurensning. I tillegg kan du sikre at utendørsanlegget er IoT-aktivert med intelligente lysarmaturer, som ved hjelp av PerfectPlay, og for innendørs med PerfectPlay, Dynalite, eller Interact Pro, gjør at du kan utnytte kraften i smartteknologi.

Optimaliser driften

Belysningen kan enkelt styres slik at den gir lys, hvor og når det er behov for det. Enten ved å bruke:

  • Systemappen PerfectPlay som gir deg mulighet til å lage et tidsskjema eller bruke våre åpne API’er til å koble sammen et bookingsystem med PerfectPlay-systemet.
  • Dynalite appen
  • Interact Pro appen

Skap en enda bedre opplevelse

Klar, jevn LED-belysning øker komfort og velvære

Gi utøvere og tilskuere bedre sikt, sikkerhet og komfort

Med fleksibel belysning gir du hver aktivitet en unik atmosfære

Oppnå forbedret bærekraft

Reduser energiforbruket og Co2-avtrykket med energieffektiv LED-belysning, tidsskjema og styresystem.

Begrens lysforurensningen med avansert ytelse på LED-flombelysningen, med vannrett optikk og full styring over lyslekkasjen, gjennom lameller

Utforsk mulighetene

Utendørs idrettsanlegg

Finn ut mer om høyeffektiv LED-belysning for idrettsanlegg fra Philips – flombelysning for utendørs idrettsanlegg og kunstgressbane.

Innendørs idrettsanlegg

Discover Philips' lighting solutions for all types of indoor sports facilities - PerfectPlay wireless control system with integrated LED floodlights.

Interact belysningsstyring for idrettsanlegg

Oppdag intelligent belysning

PerfectPlay programvare for sport og fritidsaktiviteter virker med våre intelligente lysarmatur, og gjør det enkelt å håndtere, overvåke og styre intelligent belysning på alle idrettsanleggene dine.

Et intuitivt dashboard lar deg forhåndsprogrammere de riktige lysinstillingene og gjøre justeringer når som helst.

Systemappen PerfectPlay gjør det mulig å lage tidsskjemaer eller bruke våre API’er for å koble et bookingsystem til PerfectPlay systemet.

Du får også tilgang til verdifulle data, som lar deg se forbedringspotensialer på anleggets belysningsrutiner og drift.

Belysningstjenester

Belysningstjenester håndteres av Signify. Vi tar oss av belysningen, du tar vare på bedriften. Du finner mer informasjon om disse tjenestene på selskapets nettside.

Levetidstjenester

Bedriften din fortjener en belysning som holder lenge. Med hjelp fra kundestøtten vår kan du forlenge levetiden til belysningssystemet ditt. Les mer her.

Prosjekttjenester

Vi utvikler belysningsløsninger som er tilpasset din virksomhets behov, i tråd med tydelige ytelsesindikatorer. Les mer om mulighetene dine her.

Profesjonelle belysningstjenester

Vi har satt oss som mål å forene behovene dine med kunnskapen vår, for å tilby deg skreddersydd belysning som øker verdien til bedriften din. Les mer her.

Referanseprosjekter

Wodny badeland

For Wodny badeland i Polen har gjestenes komfort og sikkerhet høyeste prioritet, og dette gjelder spesielt under koronaviruspandemien.

Veenendaal-svømmehallen

Se hvordan Philips LED-lysinstallasjonen ved de klorbehandlede svømmebassengene i Veenendaal gir færre avbrudd og bedre sikkerhet.

Bourne Hill Stables og UV-C-desinfeksjon

Lær hvordan Philips UV-C-desinfeksjonsbelysning bidrar til å holde hestesportens stjerner tryggere og sunnere ved Bourne Hill Stables.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forslag.

Les mer om produktene våre