Optimaliser kontoret, og gi produktiviteten et løft

Aktuelle produkter

Forvandle kontoret ditt til en inspirerende arbeidsplass

Kombiner en menneskelig tilnærming med avansert teknologi for å skape effektive kontorer. Gjør det attraktivt for gode ansatte å bli værende i jobben med bærekraftige løsninger som har en positiv virkning på de ansattes følelser, atferd og ytelse. I tillegg kan du sikre at bygningen din er IoT-aktivert, ved å bruke de tilkoblede armaturene våre i kombinasjon med Interact Office, som lar deg utnytte fordelene ved intelligent belysningsteknologi.

Optimaliser driften

Oppnå energibesparelser på opptil 80 % ved å bytte til LED-belysning

Håndter brukernes skiftende behov med fleksibel belysning som kan oppgraderes

Bruk varierende armaturformer for å tilpasse belysningen til ulike rom

Forbedre ytelsen

Gi visuell og følelsesmessig komfort med lysscener og personlige lysprofiler

Skap en sunn og inspirerende arbeidsplass med naturlig lysfordeling

Forbedre de ansattes produktivitet med LED-belysning som er visuelt komfortabel og egnet til en bestemt oppgave

Styrk engasjementet og trivselen

Øk velværet ved å dra nytte av fordelene med naturlig lys

Gjør det attraktivt for gode ansatte å bli værende i jobben med en sunn arbeidsplass som tilbyr teknologi med fokus på mennesket

Understøtt døgnrytmen med dynamisk, justerbart hvitt lys som gir riktig lys til riktig tid

Utforsk mulighetene

Få mest mulig ut av lokalene med sensorer og trådløs styring

Vis dine egentlige farger

Fasaden til The Edge-kontorbygningen i Amsterdam

Oppdag intelligent belysning

Støtt opp under de ansattes prestasjoner og reduserer sløsing av tid med Interact Office-programvare og -systemarkitektur som hjelper de ansatte å finne ledige møterom eller tilgjengelige arbeidsplasser med tilpasset belysning. Bruk innsikt i tilstedeværelse for å se hvor og hvordan de ansatte foretrekker å arbeide for å oppnå energi- og plassbesparelser og økt effektivitet. Monter intelligent LED-belysning fra Philips med innebygde IoT-sensorer, og bruk Interact Office-programvare og kunnskap for økt effektivitet i bygningen og optimaliser plassen for å skape et bærekraftig, smart kontor.

Helse og velvære på arbeidsplassen

Vi er blitt en innendørsgenerasjon. Vi tilbringer i gjennomsnitt over 90 % av tiden vår innendørs, og 36 % av denne tiden tilbringer vi på arbeidsplassen. Jo mer tid vi tilbringer innendørs, jo mindre får vi dratt nytte av lysets gunstige virkninger. Derfor får vi ikke nok næring fra naturlig dagslys.

Vil du vite mer om lysets biologiske virkninger? Vi har utviklet et teknisk dokument der du kan lese om lysets visuelle virkning (så du kan se godt), den følelsesmessige virkningen (så du føler deg vel) og den biologiske virkningen (så du kan prestere godt).

Øk velværet på kontoret ved hjelp av melanopisk belysning

Øk velværet på kontoret ved hjelp av melanopisk belysning

Melanopisk lys er en del av biologisk lys som spiller en viktig rolle når det gjelder å synkronisere den indre kroppsrytmen i tråd med ikke-visuelle lysvirkninger. Hvis du innlemmer melanopisk belysning på riktig måte i bygningen, gir dette de samme fordelene som naturlig dagslys innendørs, noe som forbedrer den visuelle komforten, velværet og ytelsen. Finn ut mer om hvordan du kan øke velværet på kontoret med melanopisk belysning ved å lese den nyeste brosjyren vår om melanopisk lys.

Kontordesign endrer seg raskt. Funksjonelle arbeidsplasser viker plassen for engasjerende og inspirerende miljøer der menneskers helse og velvære prioriteres og understøttes. Det forbedrer ikke bare alle de ansattes humør, søvnmønster og ytelse – det virker også tiltrekkende på nye, dyktige arbeidstakere og får viktige ansatte til å forbli i jobben.

Fasaden til The Edge-kontorbygningen i Amsterdam

Betydningen av belysning i WELL-bygningssertifiseringen

I 2014 lanserte International WELL Building Institute (IWBI) den såkalte WELL-bygningsstandarden, et globalt klassifiseringssystem som er utviklet for å gi bedre helse og velvære på arbeidsplasser. Versjon 2 ble introdusert i 2020, og denne ble konsolidert med alle tidligere varianter til én WELL-standard for alle prosjekttyper. WELL versjon 2 er en respons på ny dokumentasjon og stadig nye folkehelseproblemer, og den oppdateres kvartalsvis. Les brosjyren om WELL-bygningssertifiseringen for å finne ut hvordan du kan score høyere for å oppnå høyere sertifiseringsnivåer.

Belysningstjenester

Belysningstjenester håndteres av Signify. Vi tar oss av belysningen, du tar vare på bedriften. Du finner mer informasjon om disse tjenestene på selskapets nettside.

Levetidstjenester

Bedriften din fortjener en belysning som holder lenge. Med hjelp fra kundestøtten vår kan du forlenge levetiden til belysningssystemet ditt. Les mer her.

Prosjekttjenester

Vi utvikler belysningsløsninger som er tilpasset din virksomhets behov, i tråd med tydelige ytelsesindikatorer. Les mer om mulighetene dine her.

Profesjonelle belysningstjenester

Vi har satt oss som mål å forene behovene dine med kunnskapen vår, for å tilby deg skreddersydd belysning som øker verdien til bedriften din. Les mer her.

Referanseprosjekter

Trygge kontorer for Forte Partner

Under den nylige pandemien valgte Forte Partners UV-C-desinfeksjonsbelysning for at leietakerne skulle føle seg trygge på at de kunne vende tilbake til kontorene.

Philips UV-C Upper Air

Mašinoprojekt Kopring a.d., et byggefirma i Beograd i Serbia, har valgt Philips UV-C-armaturer for øvre luft til desinfisering av møterommet

Sonepar

Sonepar Connect i Reims i Frankrike valgte Philips UV-C-armaturer til desinfisering av øvre luft for å rense luften i rommene sine for bakterier og virus.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forespørsler.

Nedlastinger