Lighting Academy har flyttet til Signify

Lighting Academy-bilde

Kurser-og informasjon om belysning er nå tilgjengelig hos Signify

Signify Lighting Academy tilbyr et omfattende utvalg av opplæringsressurser slik at du kan forbedre kunnskapene dine om belysning. Vi bygger bro mellom banebrytende innovasjon innen belysning og løsningene som fagfolk trenger, og opplæring står sentralt i dette. Vi har månedlige webinarer og belysningsarrangementer med opplæringsmateriale fra belysningseksperter og fagfolk i verdensklasse. Det har aldri vært enklere å studere på egen hånd. Bli mer opplyst hver dag!

Mer om Signify Lighting Academy

Finn ut hva Signify Lighting Academy kan tilby for at du skal få bedre kunnskaper om belysningsbransjen. 

Webinarer om belysning

Hver måned tilbyr vi alle som er interessert, muligheten til å delta på webinarene våre og finne ut mer om nyskapning innen belysningsindustrien, for eksempel UV-C-desinfisering og 3D-utskrift.

Science of Lighting

Science of Lighting er spennende lesning for alle som jobber i et yrke knyttet til belysning. Her får du grunnleggende kunnskap om hvordan lys og belysning fungerer.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert om kommende webinarer, arrangementer, nye opplæringsressurser med mer.

Alle de nyeste oppdateringene om kommende arrangementer, konkurranser og månedlige webinarer finner du på våre sosiale medier.