Kundene er glade for kvaliteten på planter dyrket under Philips LED-belysning

Lucas Greenhouses

New Jersey, USA

Det som begynte som en gründerdrøm for George og Louise Lucas for en liten drivhusdrift, har 40 år senere vokst til mer enn 1,7 millioner kvadratmeter med drivhus i glass. Lucas Greenhouses dyrker og selger vegetative fôringer til dyrkere over hele USA, og ferdigplanter til hagesenter/forhandlere i det østlige USA

Lucas Greenhouses
overbelysning har gjort det mulig for oss å være i forkant av planen for sesongen, så de har fjernet den begrensende faktoren, det som moder natur aldri gir deg nok av i november, desember, januar

- Tom Gunther, leder for planteproduksjon, Lucas Greenhouses
Lucas Greenhouses

Utfordringen

Da HID-lysene sviktet, utforsket Lucas Greenhouses alternativer for å gi bærekraftige og effektive lysnivåer til de vegetative fôringene.

I 2016 installerte Lucas en prøveversjon av Philips GreenPower LED-overbelysning. Forsøket viste seg å være en suksess ved at forplantningstiden for noen avlinger ble redusert med opptil én uke, avlingene krevde færre PGR-er, og Lucas opplevde mer forutsigbarhet i avlingstiden.

Lucas Greenhouses slår på vekst

Lucas og Tom Gunther, leder for planteproduksjon, fortsatte med en utvidelse av LED-overbelysningsinstallasjonen for vekstsesongen 2018/2019. Ved å erstatte HID-lys med Philips LED-vekstlys klarte Lucas å få belysning til et 40 % større område uten å øke strømforbruket. 

Resultatene Lucas opplevde med forsøket, ble replikert i større skala: 

- Forplantningstiden redusert med 10–20 %

- Redusert bruk av PGR-er

- Forbedret plantekvalitet

Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning åpner nye muligheter for drivhusdyrkere til å drive forplantning av ungplanter samt bladgrønt, salat, oppbundne matvekster og biovekster. Philips LED-overbelysning er det energieffektive alternativet til HPS.

Philips LED-overbelysning >

Lucas Greenhouses forbedrer kvaliteten og forplantningshastigheten

Lucas Greenhouses forbedrer kvaliteten og forplantningshastigheten

Teamet

Lucas Greenhouses

Gartner

Fred C. Gloeckner

Sertifisert Horti-partner

Relaterte prosjekter

Større avling for gartnerier med plantebelysning fra Signify

Hanasand Gård har økt avlingene og kan dyrke tomater året rundt med Philips GreenPower LED vekstlys fra Signify

Wim Peters Kwekerijen

Peters valgte å doble LED-belysningen med en ny hybridinstallasjon som kombinerer Philips GreenPower LED-mellombelysning med HPS.

Van Nature / Jami VOF

Finn ut hvordan drivhusbelysning hjelper Van Nature med å dyrke tomater hele året

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.