Belysningstjenester er flyttet til Signify

Belysningstjenester

Belysningstjenester er nå tilgjengelig hos Signify

Dagens lysteknologi kan gjøre mye mer enn å være lyskilder. Signify er ledende innen nyskapende, skreddersydde belysningstjenester. Til en brøkdel av energikostnadene får du lyskvaliteten du fortjener med økt driftslønnsomhet.

Signify-tjenestene omfatter: vurdering av gjeldende belysningsutstyr, utarbeidelse av ny belysningsplan, problemfritt vedlikehold, fjernstøtte og belysning du kan være trygg på alltid fungerer. Start et samarbeid med Signify, og gjør belysningen til en del av bedriftens suksessoppskrift. Vi tar oss av belysningen, slik at du kan ta vare på bedriften.

Signify Lighting-tjenester

Signify baner vei med skreddersydde belysningstjenester som gir bedriften din lyskvaliteten den fortjener.

Profesjonelle tjenester

Skreddersydde belysningsløsninger

Uansett om du oppgraderer armaturene dine eller lager et helt nytt systemdesign, kan vi hjelpe deg med å fornye belysningen slik at den fungerer for deg og bedriften din.

Levetidstjenester

Gi belysningen din lengre levetid

Belysning er en viktig del av bedriften din. Derfor tilbyr vi skreddersydde vedlikeholdsplaner for at belysningssystemet ditt skal fungere best mulig over tid.

Prosjekttjenester

La oss ta vare på belysningen din

Vi tar oss av alt fra design og montering til drift og vedlikehold. Du kan fokusere på det du kan best – å ta deg av bedriften.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med den lokale kontaktpersonen dersom du har spørsmål eller forespørsler