Dekker dine spesialbelysningsbehov

Spesialbelysning

Lys kan gjøre en forskjell i din verden – det er derfor vi alltid utvikler produkter som hjelper deg å jobbe og leve bedre.

Våre innovative spesialbelysningssystemer kan hjelpe hverdagen din på en rekke måter, inkludert mange du ikke hadde trodd var mulig.

Den spesielle belysningsserien inkluderer lamper designet for tre spesifikke segmenter: underholdning, UV-rensing og helse og industri. Hver lampe er utviklet i nært samarbeid med OEM-partnere for å oppfylle dine behov på den mest effektive måten.

Underholdning

Underholdning

Gjør deg klar til å forbløffe og glede tilskuere. Vår banebrytende belysning er designet for å oppfylle de høye kravene til moderne underholdning. Det betyr at utøvere ser bedre ut, lysdesignere kan produsere spektakulære effekter, og installatører kan gjøre jobben sin raskt og enkelt. Og fremfor alt betyr den høye holdbarheten til lampene våre at de alltid holder til teppet går ned.

Noen av våre mest populære underholdningsinnovasjoner er:

  • MSR Gold: Lampefester i gull muliggjør høyere temperaturer
  • MSD og MSR Platinum: høy stråleintensitet og en veldig smal stråle
  • MSR Gold FastFit: innovativ lampefeste som muliggjør rask utskifting av lampe
  • MSR Gold MIniFastFit: mindre lamper for å muliggjøre mindre armaturdesign

Legg til noen av disse toppmoderne lampene i repertoaret ditt, og gi publikum en minneverdig kveld.

UV-C-desinfeksjon

UV-C-desinfeksjon

Bakterier og virus som forårsaker vanlige infeksjoner, kan leve i vann og luft, så vel som på overflater – selv etter vanlig rengjøring. Philips UV-C-lampesystemer kan nøytralisere disse skadelige mikroorganismene.

Våre UV-C-lamper desinfiserer overflater og gjenstander i en rekke bruksområder. Disse inkluderer sykehus, skoler, kontorer, fabrikker, butikker og næringsmiddelindustrien, samt transportformer som fly, busser og tog.

Philips UV-C-lamper kan også brukes til å desinfisere luft i et rom og holde VVS-systemer rene. De fungerer i øvre luftsystemer som desinfiserer passerende luft, åpne UV-C-systemer eller roboter som desinfiserer rom og steder over natten eller mens rom ikke brukes, samt i klimaanlegg.

For vannrensing kan Philips UV-C-lamper brukes i drikke- og avløpsvannbehandling i boliger samt industrielle og kommunale bruksområder. De kan også brukes til å desinfisere vann i svømmebassenger, jacuzzier og fiskedammer.

PCO

Rensing gjennom fotokatalytisk oksidasjon (PCO)

Fotokatalytisk oksidasjon er prosessen ved å ødelegge organiske stoffer ved oksidasjon. Teknologien er godt egnet til å fjerne lavkonsentrasjoner av forurensning (ppb-nivå) fra vann, luft og overflater.

Insektfelle

Insektfelle

Hvert år utgjør insekter, skadedyr og fluer en stor trussel mot næringsmiddelindustrien. En av de mest effektive måtene å eliminere problemet på, er ved å tiltrekke dem til en elektronisk fluefelle. Men kraften til tiltrekkingen bestemmes hovedsakelig av lampene inne i fluefellen, og det er viktig å innse at ikke alle lamper er like.

Ulike UV-B-bruksområder

Ulike UV-B-bruksområder

Philips tilbyr svært pålitelige UV-B-lamper av typene TL(T12)-, PL-S- og PL-L med smalbånd eller bredbånd, som egner seg for ulike bruksområder som lysterapi, landbruk, herding og velvære.

/content/dam/b2b-li/en_AA/products/special-lighting/special-lighting-main/coverbeeld.jpg

Vitenskap og industri

Som et ledende belysningsselskap i mer enn 120 år har vi uovertruffen ekspertise innen spesiallamper for bruksområder innen vitenskap og industri. Ta for eksempel vårt svært brede utvalg av halogener. Den forvrengningsfrie kvartspæren, presise filamentplasseringen og fargegjengivelsesindeksen på 100 gjør dem perfekte til virksomhetskritiske systemer. Og så har vi våre Flexo print TL /R-lamper, som har en intern reflektor og produserer det ideelle UVA-spekteret for optimale fleksografiske herderesultater.

Gjennom årene har vi funnet ut at profesjonelle sluttbrukere ønsker lamper med høy ytelse de kan stole på, og som gir dem mye for pengene. Det er nettopp dette vi tilbyr – slik at du kan gi kundene dine akkurat det de trenger. Finn ut mer om vårt utvalg og spesifikasjoner på de neste sidene.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Kontakt oss

For mer informasjon om Special Lighting-lamper, ta kontakt med salgskontoret nær deg.