LED-rør og PL-kompaktlysrør

Fagfolk stoler på Philips LED

Lysrør til ethvert tenkelige bruksområde

Hos Philips har vi lysrør med LED-teknologi tilpasset alle situasjoner. Produktfamiliene MASTER LED-lysrør T8 og T5 gir deg og dine kunder over 50.000 timers levetid, og er beregnet for områder med høye krav til prestasjon.

Våre nye CorePro LED-lysrør T8 Universal fungerer med alle typer aggregat og gjør det superenkelt å oppgradere de lysrør som du ofte kan se når du går gjennom ulike typer av bygninger. LED-lysrørene våre for ettermontering er testet og godkjent av et uavhengig tredjeparts testsenter i henhold til sikkerhetsspesifikasjonene i EN/IEC 62776:2015.

Hvilke lysrør trenger jeg?

RoHS konvertering (T5, T8 og PL) oversikt

LED-lysrørkategorier

Philips MASTER LED-rør Ultra Efficiency T8: minimer energiforbruket samtidig som du maksimerer fortjenesten.

Med energiprisene som stiger og EUs grønne avtale fortsetter å finansiere energieffektive bygningsrenoveringer, ser mange av kundene dine på å gjøre bedriftens belysning mer bærekraftig. Med den nye Philips Ultra Efficiency LEDtube har du det perfekte produktet for å selge disse kundene til høykvalitets, langvarig og ultra-energieffektiv LED.

Uslåelige argumenter for kundene dine:

  1. Spar opptil 44% i energikostnader sammenlignet med standard LED-rør*
  2. Ultra lang levetid på 100 000 timer – mer enn 3× lengre enn standard LED-rør
  3. Ultraeffektiv LED er den bærekraftige belysningsløsningen – hjelp kunder med å oppnå bærekraftsmål og kvalifisere seg for finansiering gjennom EU

* Standard LED-rør’ refererer til Philips CorePro LED-rør EM/mains Ultra Output som opererer på direkte strømnett

Forbudet mot konvensjonelle kompaktlysrør er her. Erstatt med CorePro PL LED-lyskilder!

Med skyhøye energikostnader, og det endrede Reduction of Hazardous Substances (RoHS)-direktivet som forbyr ikke-integrerte kompaktlysrør, er det nå tid til å bytte og spare.

Opplev en fremtidssikker løsning med det brede utvalget av Philips CorePro PL LED-lyskilder som erstatter ikke-integrerte kompaktlysrør (CFL-ni) i alle bruksområder. CorePro PL-lyskilder øker virksomheten din med:

  • Levetid på opptil 30 000 timer
  • Opptil 67 % besparelse sammenlignet med lysrør
  • Enkel 1-1 utskiftning 
  • Rask installasjon, minimal nedetid

Bytt til LED i flere områder

LED PL-lyspærer er den idelle løsningen når man vil oppgradere og erstatte sine eldre lyspærer, og fungerer opitmalt i mange ulike situasjoner og miljøer. LED PL-produktfamilien består av CorePro LED PLC, PLL og vår nyeste innovasjon, PLS. Disse LED PL-lyspærene passer til dine eksisterende armaturer og gir samtidig betydelige energibesparelser, samt holder mer enn dobbelt så lenge som konvensjonelle lyskilder.

Vil du vite mer om hvordan du kan spare energi ved å bytte fra konvensjonell belysning til LED?

Verktøy og kompabilitetslister

Velg det rette lysrøret for kundene dine

Kundene dine kommer til å ha et bredt spekter av forskjellige behov, alt etter hva de beskjeftiger seg med. Uansett om de behøver det mest energieffektive eller det sterkeste lyset, så er det enkelt å finne det beste lysrøret med vårt verktøy.

Forkoblingskompatibilitet

Våre InstantFit HF-lysrør våre er kompatible med dine allerede installerte armaturer. De fungerer med et bredt spekter av forkoblinger. Forkoblingslistene oppdateres kontinuerlig.

Finn en distributør

Finn din nærmeste distributør eller partner.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Det er bare å kontakte oss.

Les mer om..

CoreLine

CoreLine er et utvalg av energieffektive LED-armaturer som er enkle å montere og erstatter tradisjonell belysning.

Installer Hub

All relevant informasjon for montører om energisparende CoreLine LED-lysarmaturer, ettermonterte LED-lyskilder og LED-lysrør og konvensjonell belysning.