Ekte fagfolk oppgraderer til intelligent belysning og får nye muligheter

Philips MasterConnect LED-lyskilder

Du trenger ikke bruke masse penger for å få intelligent belysning. Ta det første skrittet med Philips MasterConnect LED-lyskilder, smarte LED-lyskilder til ettermontering som gjør det enkelt å oppgradere til intelligent belysning og dra nytte av alle fordelene.

Dette er den beste måten å oppgradere belysningsløsninger på.

Enkel montering

Trådløs ettermontering uten behov for gateway og den intuitive mobilappen gjør det enkelt å sette opp installasjonen.

Praktisk og effektivt

Programmer belysningssystemet med trådløs dimming, bevegelsessensorer og utnyttelse av dagslys for økt komfort og større energibesparelser.

Skalerbart system

Du skal bare legge til en gateway for å få alle fordelene med skybaserte systemer – og du trenger ikke å skifte ledninger eller oppgradere eksisterende komponenter.

Innhold i bruksveiledningen

Gjør mest mulig ut av hvert enkelt rom

I denne veiledningen får du inspirerende tips og informasjon om hvilke MasterConnect LED-lyskilder og -komponenter du trenger for å oppnå gode resultater som imponerer både deg og kundene dine.

Gjør deg klar for intelligent belysning

Interact

Ta belysningen til nye høyder

Philips MasterConnect LED-lyskilder kan også brukes med Interact-appen. Med Interact skal du bare legge til en gateway for å få fordelene med skytilkobling – alt fra ekstern systemovervåking til personlig tilpassede lysinnstillinger for kundens ansatte – uten at det trengs endringer i maskinvare eller nye ledninger.

Finn en distributør

Finn din nærmeste distributør eller partner.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss.

Relaterte produkter

Installer Hub

All relevant informasjon for montører om energisparende CoreLine LED-lysarmaturer, ettermonterte LED-lyskilder og LED-lysrør og konvensjonell belysning.

Interact Ready

Philips Interact Ready-lamper og armaturer fungerer med den intuitive Interact Pro-appen for å aktivere tilkoblet belysning for små og mellomstore bedrifter