Verktøy og informasjon

Støtte for belysningsprosjektene dine

Philips har mange forskjellige verktøy som kan være til hjelp for alle typer belysningsprosjekter. Uansett hva du trenger, enten det dreier seg om belysning i et bolighus eller industriell belysning i stor skala, har vi et verktøy som dekker behovene dine.

Ved hjelp av programvare for belysningssimulering, for eksempel programtilleggene våre for DIALux, Relux og Autodesk 3ds MAX design, kan du planlegge nøyaktig riktig belysning. Du kan også bruke en eller flere av mobilappene våre, som er utviklet for å gi deg all informasjonen du trenger mens du er på farten. Produktkatalogen vår på nettet inneholder dessuten detaljert informasjon om hele Philips-utvalget, slik at du garantert finner et produkt som oppfyller behovene dine.

Programvare for belysningssimulering

Programtillegg for DIALux, Relux og 3ds Max

Her kan du laste ned de nyeste programtilleggene for belysningsprogramvare for DIALux, Relux og 3ds Max design – og gjøre det mye enklere for deg selv å finne den rette armaturen til belysningsprosjektet ditt.

Revit-biblioteket

Hos Philips jobber vi for å hjelpe deg på best mulig måte. Disse Revit-filene er utviklet med tanke på fleksibilitet og vi har laget skalerbare modeller med de nødvendige data slik at du kan justere modellene i forhold til dine behov.

Utendørs armaturer, 3D-bibliotek

Her kan du laste ned de nyeste 3D dwg-filene for porteføljen vår av utendørs armaturer. Du kan enkelt laste opp disse filene i 3D-programvaren din og lage visualiseringer av urbane landskap til utendørsprosjektet ditt.

Verktøy

Mobilappene våre

HUE-forbrukerbelysning
Service tag-appen

Mini300 LED PC-appen

Med bevegelsesdeteksjon og dagslyssensor kan du oppnå ytterligere energibesparelser. Mini300 LED PC-appen vår gir styringsmuligheter som du rett og slett ikke får med andre armaturer.

HUE-forbrukerbelysning
Service tag-appen

Service tag

LED-lys blir stadig oftere brukt til utebelysning fordi LED-teknologien har høye lyskvalitet og energieffektivitet, men vedlikeholdet av LED-armaturer er mer komplisert enn for tradisjonelle armaturer og krever en annen kompetanse og andre prosesser. Samtidig fører sikkerhets- og effektivitetshensyn til at presset stadig øker for å finne og reparere feil.

For at det skal være mulig å identifisere alle individuelle produkter, blir det plassert et QR-basert servicemerke for unik identifisering på alle neste generasjons Philips-armaturer og stolper samt eskene de leveres i. 

Last ned Philips Service tag-appen i dag, og få tilgang til informasjon og service hvor som helst!

Ble du inspirert?

Kontakt oss

Ta kontakt med det lokale kundesenteret hvis du har spørsmål eller forespørsler.

Her kan du kjøpe

Finn ut hvor du kan kjøpe produktene våre fra en nærliggende distributør eller partner.