Produktfamilier

StyliD Evo

StyliD Evo er en produktserie med høy ytelse som tilbyr fleksibiliteten til å oppdatere belysningen din for å skape nye butikkstemninger og tilpasse nye oppsett og utstillinger – uten å måtte bytte ut armaturene.

SpaceWise

SpaceWise er et fleksibelt LED-belysningssystem med integrerte, trådløse kontroller som lar deg konfigurere kontoret inn i belysningssoner.

Iridium gen3

Den første intelligente armaturen med innebygd mobil GPRS-tilkobling for automatisk igangsetting og import av ressursdata til CityTouch-lysstyringsplattformen.

Metronomis LED

Gi byen din ny sjarm og egenart ved hjelp av avansert LED-gatebelysning

Maxos fusion

I industrilokaler har trygge omgivelser førsteprioritet. Nå kan du overholde bransjeforskrifter og samtidig oppnå maksimal avkastning på investeringen med Maxos fusion.

DigiStreet

Systemklare (SR) DigiStreet er laget for smarte byer og gjør deg klar for den digitale tidsalderen samtidig som du kan spare energi og ressurser. Den har også Ledgine-optikk med høy ytelse og gir mer effektivt vedlikehold takket være Philips-servicemerket.

Ledinaire – ganske enkelt utmerket LED-lys

Ledinaire – Nå kan du skifte til LED-lys uten problemer eller unødvendige kostnader

TrueForce LED-belysning

Philips TrueForce LED-lys – en kostnadseffektiv HID-erstatning som gjør det enkelt å oppgradere belysning i byer, offentlig belysning og industribelysning ved å bruke LED.

Philips ultraeffektiv belysning

Lighting for Circularity -produkter, -tjenester og -systemer, bidrar til å nå bærekraftsmåleneene. Philips lighting-produkter kan 3D-printes flere ganger, oppdateres, gjenbrukes eller resirkuleres.

Philips MasterConnect LED-lyskilder

Smarte LED-lyskilder til ettermontering gjør det enkelt å oppgradere til intelligent belysning og dra nytte av alle fordelene.

LED-Strips

De nye LED-listene fra Philips tilbyr deg et bredt utvalg av høykvalitetsbelysning som passer til ulike bruksområder og budsjetter

LED-lysrør

Fra optimal energieffektivitet til høyest mulig lyseffekt – nå kan du velge de rette lysrørene fra porteføljen av Philips LED-lysrør.

Perfectfit

Vi hjelper deg med å gjøre jobben enklere – med armaturer som er trykt etter akkurat dine spesifikasjoner.

Interact Ready

Philips Interact Ready-lamper og armaturer fungerer med den intuitive Interact Pro-appen for å aktivere tilkoblet belysning for små og mellomstore bedrifter

LED-lyskilder

Philips LED-lyskilder – Det omfattende utvalget vårt av LED-lyskilder gir førsteklasses lys når du skal skifte ut glødepærer og halogenspotlys.

LED-konvertering

Å bytte til LED har aldri vært enklere! Hold deg i forkant av EU-regelverket og velg blant LED-løsninger som er varierte, raske og enkle å installere.

CoreLine

CoreLine er et utvalg av energieffektive LED-armaturer som er enkle å montere og erstatter tradisjonell belysning.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Kontakt oss

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene våre.