Dyrking av frukt og grønnsaker

Flere oppbundne grønnsaker, bladgrønnsaker, urter og bærfrukter med LED-vekstlys

Få bedre vekst på kort tid med LED-vekstlys. Med nøye tilpassede lysprofiler kan du oppnå bedre og mer konsekvent kvalitet og større avlinger av grønnsaker og frukt – selv i vintermånedene. LED-vekstlys utfyller naturlig lys og gir et bredere lysspekter og høyere intensitet uten å skape mer varme når du dyrker frukt eller grønnsaker innendørs. LED-belysning er dessuten en effektiv metode for å øke belysningskapasiteten og redusere strømforbruket.

Oppdag drivhuset

Innendørs LED-vekstlys for grønnsaker gir større avlinger av høyere kvalitet

Få bedre vekst året rundt med vekstlys til grønnsaksdyrking

Philips LED-vekstlys til innendørs dyrking av grønnsaker kan frigjøre nytt potensial for virksomheten din, enten du ønsker å få større avlinger av oppbundne tomater og agurker av høyere kvalitet eller dyrke grønnsaker året rundt i drivhuset ditt. Når du dyrker grønnsaker med Philips LED-belysning, kan du oppnå enestående resultater basert på vår omfattende erfaring og undersøkelser utført med en rekke grønnsaker som dyrkes i noen av de største og mest vellykkede drivhusene i verden.

Innendørs LED-vekstlys for grønnsaker gir større avlinger av høyere kvalitet

Oppnå enestående resultater ved dyrking av urter innendørs med LED-belysning

Oppnå bedre produktivitet og mer velsmakende avlinger når du dyrker urter innendørs med Philips LED-vekstlys. Enten det dreier seg om produksjon av basilikum, mikrogrønnsaker eller spiselige blomster i et drivhus eller på en vertikal gård, sier mange produsenter at Philips har de beste LED-vekstlysene for dyrking av urter. Med de tilpassede LED-lysprofilene våre kan produsenter oppnå enestående farge, form og smak på produktene sine når de dyrker urter innendørs med LED-vekstlys.

Hvis du dyrker frukt innendørs, kommer avlingene dine til å skinne med LED-vekstlys

Oppnå søt suksess ved å dyrke frukt med LED-belysning

Hvis du dyrker frukt innendørs, for eksempel jordbær og andre bærfrukter, kommer avlingene dine til å smake søtere og friskere hvis du bruker LED-vekstlys. Enten du dyrker frukt med LED-belysning i et tradisjonelt drivhus eller på en vertikal gård, får du et konkurransefortrinn med Philips LED-teknologi.

Effektive løsninger for grønnsaker og frukt

Philips GreenPower LED-overbelysning

Med overbelysning kan du supplere det naturlige dagslyset med kunstig lys i vintermørket, på våren og til og med på sommeren og oppnå større avlinger av smakfulle grønnsaker, velduftende urter og saftig frukt.

Philips GreenPower LED-overbelysning, kompakt

Bytt enkelt fra HPS til alle fordelene med LED-overbelysning med et eksisterende HPS-oppsett og eksisterende espalierkonstruksjon.

Philips GreenPower LED-blomstringslys

Oppnå en bedre jordbæravling ved å hindre spiring eller fremskynde blomstring med en LED-blomstringslampe.

Philips GreenPower LED-produksjonsmodul

En produktiv løsning for flerlagssystemer som brukes til å dyrke salat, bladgrønnsaker, bærfrukt og urter året rundt.

GrowWise-kontrollsystemet

Philips GrowWise-kontrollsystemet gir deg full fleksibilitet og kontroll over belysningen, slik at du oppnår bedre avlingskvalitet, produktivitet og driftseffektivitet.

Philips GreenPower LED-mellombelysning

Legg til det rette PAR-lyset i rett del av bladverket på de oppbundne avlingene dine for å oppnå størst mulig virkning.

Våre dokumenterte profiler for dyrking av frukt og grønnsaker

Større avling for gartnerier med plantebelysning fra Signify

Hanasand Gård har økt avlingene og kan dyrke tomater året rundt med Philips GreenPower LED vekstlys fra Signify

Wim Peters Kwekerijen

Peters valgte å doble LED-belysningen med en ny hybridinstallasjon som kombinerer Philips GreenPower LED-mellombelysning med HPS.

Van Nature / Jami VOF

Finn ut hvordan drivhusbelysning hjelper Van Nature med å dyrke tomater hele året

Blogger om grønnsaker og frukt

Kombinasjon av HPS- og LED-lys for bedre tomatutbytte og lengre belysningsperioder

Resultater fra Signifys Tomato Hybrid Lighting-prosjekt med Delphy Improvement Center viser potensial for høyere utbytte.

3 grunner til at belysning mellom blader er effektivt for grønnsaker med trådoppsett

3 grunner til at LED-vekstlys mellom blader er effektive for dyrking av grønnsaker med trådoppsett, basert på flere vekstforsøk siden 2008.

Utforsk hagebrukssegmentene våre

Frukt og grønnsaker

Grønnsaker med trådoppsett, bladgrønnsaker, urter og myk frukt

Få bedre og mer konsekvent kvalitet og større avlinger av frukt og grønnsaker året rundt med nøye tilpassede lysprofiler. LED-vekstlys har lysspekteret og intensiteten plantene trenger, uten å skape mer varme.

Blomsterdyrking

Snittblomster, potteplanter, bedplanter og stauder

Riktig lysprofil gir større blomster, bedre forplantning og høyere produksjon samtidig som vekstsyklusene blir kortere. Med LED-vekstlys har du full kontroll over plantene og inneklimaet i alle vekstfaser.

Vertikalt landbruk

Dyrk bladgrønnsaker, urter og frukt uten dagslys

Produser lønnsomme avlinger i innendørsanlegg. Med LED-lys blir drømmen mulig – de gir en optimal vekstprofil som fører til sunnere avlinger uten plantevernmidler, enklere forplantning av unge planter og maksimal størrelse på enkeltlags- og flerlagsavlinger.

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Arrangementer

IPM- International Plant Fair
Essen, 24.-27. januar

Fruit Logistica
Berlin, 8.-10. februar 

Indoor Ag-Con
Las Vegas, 27.-28. februar

Blogg

Slik bygger du en vellykket vertikal gård
Her er noen viktige tips til vellykkede prosjekter med vertikalt landbruk fra Roel Janssen, ekspert på gårder i byen.