Utvid virksomheten din med Philips LED-vekstlys

Naturlig lys kommer ofte til kort når det gjelder å gi avlinger det de trenger for å vokse og blomstre. Med profesjonelle Philips LED-hortikultur belysningkan du kontrollere en rekke forhold ved veksten og oppnå bedre forretningsresultater. Enten du produserer grønnsaker, frukt eller blomster – i et drivhus, på en vertikal gård eller i et annet innendørsanlegg – tilbyr vi et utvalg av de beste LED-hortikultur for din spesifikke avling. De velprøvde LED-vekstlysene våre kan hjelpe deg med å få større avlinger av bedre og mer konsekvent kvalitet.

LED-vekstlys til drivhus

LED-vekstlys til drivhus

Drivhusdyrkere over hele verden bruker innendørs Philips-vekstlys for å få bedre avlinger av grønnsaker, frukt og blomster. Enten du ønsker å oppnå bedre formering, få unge planter til å vokse bedre eller oppnå avlinger i kommersiell skala, har Philips de beste LED-vekstlysene samt GrowWise-kontrollsystemet som bidrar til bedre resultater på alle bruksområder. Utvalget vårt av LED-vekstlys til hagebruk kan benyttes i drivhus med standardbenker, trådoppsett, hydroponiske systemer og mer.

LED-vekstlys for vertikalt landbruk

LED-vekstlys for vertikalt landbruk

Philips er pionerer innen vertikalt landbruk benytter seg av de nyskapende Philips LED-vekstlys til dyrking av en rekke avlinger innendørs i klimakontrollerte anlegg uten sollys. Disse anleggene passer perfekt til forplantning av unge planter, dyrking av bladgrønnsaker, urter og frukt samt rask utvikling av nye frøvarianter. Philips tilbyr en rekke profesjonelle avlere LED-vekstlys samt GrowWise-kontrollsystemet for å hjelpe dyrkere med å oppnå større avlinger med et mindre fotavtrykk og dyrke frem unike egenskaper ved avlinger, for eksempel bedre smak, høyere næringsverdi og lengre holdbarhet.

Produkter

Dra nytte av dokumenterte resultater med Philips-lysprofiler

Philips-lysprofiler omfatter alle belysningselementer som styrer planteveksten. De er resultatet av hundrevis av studier og prosjekter utført av Philips Horticulture Lighting, dyrkere og forskere for å undersøke hvordan lysspekteret i LED-vekstlys påvirker ulike avlinger og planters vekstfaser. I dag tilbyr vi et bredt utvalg av lysprofiler for LED-vekstlys på grunnlag av dokumenterte resultater for spesifikke varianter, vekstfaser og dyrkingsoppsett.

Hva er en lysprofil?

Utforsk hagebrukssegmentene våre

Frukt og grønnsaker

Grønnsaker med trådoppsett, bladgrønnsaker, urter og myk frukt

Få bedre og mer konsekvent kvalitet og større avlinger av frukt og grønnsaker året rundt med nøye tilpassede lysprofiler. LED-vekstlys har lysspekteret og intensiteten plantene trenger, uten å skape mer varme.

Blomsterdyrking

Snittblomster, potteplanter, bedplanter og stauder

Riktig lysprofil gir større blomster, bedre forplantning og høyere produksjon samtidig som vekstsyklusene blir kortere. Med LED-vekstlys har du full kontroll over plantene og inneklimaet i alle vekstfaser.

Vertikalt landbruk

Dyrk bladgrønnsaker, urter og frukt uten dagslys

Produser lønnsomme avlinger i innendørsanlegg. Med LED-lys blir drømmen mulig – de gir en optimal vekstprofil som fører til sunnere avlinger uten plantevernmidler, enklere forplantning av unge planter og maksimal størrelse på enkeltlags- og flerlagsavlinger.

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av sertifiserte partnere. Finn partnere i området for mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hva er de beste LED-vekstlampene for din situasjon? Vi er her for å hjelpe. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.

Arrangementer

IPM- International Plant Fair
Essen, 24.-27. januar

Fruit Logistica
Berlin, 8.-10. februar 

Indoor Ag-Con
Las Vegas, 27.-28. februar

Blogg

Slik bygger du en vellykket vertikal gård
Her er noen viktige tips til vellykkede prosjekter med vertikalt landbruk fra Roel Janssen, ekspert på gårder i byen.