Stagnere eller innovere?

Belysning som baner vei mot en lysere arbeidsplass

Mennesker. Det er det firmaet ditt er avhengig av. Belysningen kan inspirere dem til å gjøre mer og føle seg bedre på jobben.

Smart belysning betyr at LED-lys med integrerte sensorer kobles til applikasjonsprogramvare, og åpner for en helt ny verden av muligheter. Detta har vi allerede sett i større selskaper, men nå er dette også tilgjengelig for små og mellomstore bedrifter med opptil 200 lyspunkter.

Det nye Interact Pro-systemet er den kostnadseffektive og trådløse løsningen for hvert trinn i din SMB-kundes reise med smart belysning. Den inkluderer tre nivåer som hvert gir den beste løsningen for kundens nåværende behov – og er også fullt skalerbar slik at den enkelt kan oppgraderes når forretningskrav endres, fra smart belysning til supersmart belysning.

Philips 2018 Interact Installer Enduser Office

Intelligent belysning begynner med Interact Pro

Interact Pro-systemet er enkelt å installere uten behov for separate antenner, radiobokser eller signalkabler. Nyt raskt oppsett med den intuitive Interact Pro-appen og grip sjansen til å bli kundens pålitelige rådgiver gjennom effektiv etterinstallasjonstjeneste muliggjort av uvurderlige data fra Interact Pro-dashbordet.

Uansett hva du trenger: det er Interact Ready

Ekte fagfolk leter ikke – de finner

Ulike belysningsprosjekter krever ulike løsninger og prisnivåer. Med Philips-verktøyet for produktsøk og TCO-verktøyet kan du finne riktig LED-belysning som passer til dine kunders planer og budsjetter. Ta en titt!

Bli ekspert på belysning

Signify Lighting Academy er en læringsplattform med relevante ressurser, der de fleste kan du testes i. Ta en kikk på de nyeste opplæringsprogrammene som hjelper deg å bli en sertifisert montør av smart belysning.

Kommersiell opplæring

Denne banen fokuserer på funksjoner og fordeler med frittstående og gateway-tilkoblede versjoner. Hvis du ønsker å lære om det som har med Internet of Things (IOT) å gjøre, kan du kontakte en Signify-salgsrepresentant for å få tilgang til kurset som er tilpasset akkurat dette.

Teknisk opplæring

I dette kurset får du grundig opplæring i hvordan du kommer i gang med appen og hvordan du tar i bruk ulike funksjoner på Foundation- og Advanced-nivåene.

Finn en distributør

Finn din nærmeste distributør eller partner.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss.