Gi gjestene en helt ny opplevelse

Høydepunkter

En reise du kommer til å huske

Nøkkelen til kundelojalitet er å skape en unik og minneverdig opplevelse for gjesten. Samtidig er fokus på kostnader og bærekraftige løsninger viktig for bunnlinjen. Med fleksibel LED-belysning fra Philips kan du ønske velkommen, veilede og underholde alle besøkende som kommer inn døren – samtidig som du sparer energi og driftskostnader. Vakkert belysningsdesign kommer til å gjøre hotellet ditt til et reisemål folk husker. Sørg i tillegg for at bygningen din er IoT-aktivert medInteract Hospitality-programvare og våre tilkoblede armaturer, slik at du kan utnytte alt det smartteknologi kan leverer.

Reduser kostnadene

Senk energiforbruket med LED-belysning, og sørg for ytterligere besparelser med lysstyring

Ta styringen og reduser energiforbruket ved å utnytte dagslyset

Slå av lyset automatisk når områdene ikke er i bruk

Gjør gjesteopplevelsen enda bedre

Skap innbydende, inspirerende områder i hele hotellet

Forvandle hotellet med dynamisk belysning for spesielle anledninger

Skap stemninger for å gjøre rommene forskjellige med tilpassede lyskonfigurasjoner

Møt bærekraftsmålene

Nå bærekraftsmålene dine med LED-belysningsløsninger

Reduser karbonutslippet med produkter for sirkulær belysning

Du kan enkelt tilpasse rommet for økt omsetning

Utforsk mulighetene

Lag magiske effekter med farge, tekstur og bevegelse

Oppdag arkitektonisk belysning

Oppdag arkitektonisk belysning

Forbedre designet av rommene og skap visuelle opplevelser i sentrale områder ved å kombinere Philips-belysning med arkitektonisk belysning fra Modular Lighting Instruments. 

Interact Hospitalitys stemningsskapende belysningsscener på hotellrommet

Oppdag intelligent belysning

Interact Hospitality leverer operasjonell transparens i sanntid på hele eiendommen din, slik at du gi gjestene en flott opplevelse samtidig som du forbedrer personalets effektivitet og sparer energi. Vår tilkoblede LED-belysning samarbeider med Interact Hospitality for å levere energieffektive, stemningsfremmende lyskonfigurasjoner fra lobbyen, restaurantene og ballsalen til gjesterommene. Interact Hospitality-programvaren integreres med andre systemer som HVAC og PMS, og gir sanntidssynlighet i ett intuitivt Interact-dashbord for å effektivisere driften og forbedre gjestetjenestene.

Belysningstjenester

Belysningstjenester håndteres av Signify. Vi tar oss av belysningen, du tar vare på bedriften. Du finner mer informasjon om disse tjenestene på selskapets nettside.

Levetidstjenester

Bedriften din fortjener en belysning som holder lenge. Med hjelp fra kundestøtten vår kan du forlenge levetiden til belysningssystemet ditt. Les mer her.

Prosjekttjenester

Vi utvikler belysningsløsninger som er tilpasset din virksomhets behov, i tråd med tydelige ytelsesindikatorer. Les mer om mulighetene dine her.

Profesjonelle belysningstjenester

Vi har satt oss som mål å forene behovene dine med kunnskapen vår, for å tilby deg skreddersydd belysning som øker verdien til bedriften din. Les mer her.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forespørsler.