Ekte fagfolk, ekte kvalitet

Når du må få jobben gjort riktig, kan du stole på Philips LED-belysningsteknologi. Med det bredeste utvalget av LED-lamper, armaturer og kontroller kan vi tilfredsstille ethvert kundebehov.

LED-teknologier er i rask endring, noe som skaper mange nye muligheter. Som et pålitelig navn innen belysning forstår vi utfordringene dine og kan hjelpe deg med å bygge opp virksomheten din.

Du er ingen altmuligmann – du er en ekte fagperson. Folk kan stole på at du får jobben gjort. Du planlegger godt og jobber raskt og effektivt. Ekte fagfolk stoler på Philips lighting.

overview-content-image-connected-lighting

Intelligent belysning laget for suksess

Intelligent belysning betyr at LED-pærer med integrerte sensorer er tilkoblet programvare, noe som åpner en helt ny verden av muligheter.

Uansett hva kundens belysningsbehov er, tilbyr Philips et bredt produktutvalg av Interact Ready-lysarmaturer og -lamper laget for maksimal ytelse og personlig tilpasning og design. Alle komponenter, inkludert trådløse sensorer og veggbrytere kan brukes om hverandre, er oppgraderbare og laget for å gi kundene lyset, komforten og bekvemmeligheten virksomheten deres fortjener.

Bli ekspert på belysning

Signify Lighting Academy er en læringsplattform med relevante ressurser, der de fleste kan du testes i. Ta en kikk på de nyeste opplæringsprogrammene som hjelper deg å bli en sertifisert montør av smart belysning.

Kommersiell opplæring

Denne banen fokuserer på funksjoner og fordeler med frittstående og gateway-tilkoblede versjoner. Hvis du ønsker å lære om det som har med Internet of Things (IOT) å gjøre, kan du kontakte en Signify-salgsrepresentant for å få tilgang til kurset som er tilpasset akkurat dette.

Teknisk opplæring

I dette kurset får du grundig opplæring i hvordan du kommer i gang med appen og hvordan du tar i bruk ulike funksjoner på Foundation- og Advanced-nivåene.

Ekte fagfolk leter ikke – de finner

Ulike belysningsprosjekter krever ulike løsninger og prisnivåer. Med Philips-verktøyet for produktsøk og TCO-verktøyet kan du finne riktig LED-belysning som passer til dine kunders planer og budsjetter. Ta en titt!

Finn en distributør

Finn din nærmeste distributør eller partner.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss.

LED-belysningsprodukter

Vårt mål er å gjøre det enkelt å bygge din virksomhet. Det er derfor vi tilbyr et komplett utvalg av LED-lyskilder og -armaturer, og støtter deg med brukervennlige nedlastinger, verktøy og installasjonsråd.

Monteringer

Har du spørsmål om installasjon? Sjekk installasjonsvideoene våre for CoreLine-armaturer og LED-lysrør.