Kjedelig eller imponerende?

En LED-lyskilde for alle bruksområder

Det har aldri vært enklere å skape den perfekte atmosfæren for alle rom og anledninger. Philips lighting introduserer en rekke dekorative LED-lyskilder med svært stilisert utseende og enkel funksjonalitet. Disse lyskildene omfatter nyskapende Philips ExpertColor-teknologi og er utformet for enestående lyskvalitet og høyt fargesamsvar som forvandler stemningen i alle innendørsområder. Philips DimTone-lyskildene kan dimmes til samme lysnivå og varme fargetoner som tradisjonelle lyskilder slik at du kan veksle mellom funksjonell belysning og en innbydende, koselig atmosfære.

Elegant design

Med dekorative Philips-LED-lyspærer har du en designløsning for alle stiltyper. Det har aldri vært enklere å skape den perfekte atmosfæren, enten du vil ha et klassisk utseende eller moderne eleganse.

Lyskvalitet

Perfekt CRI, utmerket fargesamsvar mellom de forskjellige lyskildene og jevn dimming uten flimring gir enestående belysning i alle omgivelser. 

Variert portefølje

Med det brede utvalget av dekorative Philips-LED-lyskilder har du en belysningsløsning for alle stiltyper og funksjoner – enten det dreier seg om hoteller, restauranter, butikker eller møterom.

Skap den perfekte atmosfæren for enhver anledning i alle rom med dekorative LED-lyskilder.

Den første LED-lyspæren i klasse A

Den første LED-lyspæren i klasse A

Den nye Philips-LED-lyspæren i klasse A utgjør et gjennombrudd for mer bærekraftig belysning med opptil 60 % energibesparelser, 3,5 ganger lengre levetid sammenlignet med standard LED-lyspærer og en tilbakebetalingstid på bare fem måneder ved oppgradering fra halogenpærer.

• Svært energieffektiv med opptil 210 lm/W

• Svært lang levetid på 50 000 timer 

• Energieffektivitet i klasse A i henhold til den nye europeiske forskriften om energimerking

LED-kategorier

Prosjekter og verktøy

Prosjekter og verktøy

Kompatibilitet med transformatorer og lysdimmere

Våre LED-spotlights og -lyspærer passer i eksisterende armaturer.

De fungerer sammen med svært mange eksisterende transformatorer og lysdimmere. Listene over transformatorer og lysdimmere oppdateres jevnlig.

Prosjekter og verktøy

Søkelys på ErP

Ecodesign dekker en rekke EU-forskrifter som har som formål å stimulere til bruk av energieffektive løsninger (ErP = Energy-related Products – energirelaterte produkter). Som et resultat av dette er ineffektive produkter gradvis blitt forbudt, og samtidig heves ytelseskravene til de mer energieffektive alternativene.

ExpertColor

Våre MASTER LEDspots med ExpertColor-teknologi er designet for å skape den perfekte stemningen for enhver opplevelse. De har ekte fargegjengivelse og kan skape en avslappet atmosfære eller gi klar, oppkvikkende belysning – alt etter hva som passer best til bruksområdet. Begge har dyp fargemetning for en flott lysopplevelse.

Finn en distributør

Finn din nærmeste distributør eller partner.

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss.

Relaterte produkter

LED-lysrør

Fra optimal energieffektivitet til høyest mulig lyseffekt – nå kan du velge de rette lysrørene fra porteføljen av Philips LED-lysrør.

Installer Hub

All relevant informasjon for montører om energisparende CoreLine LED-lysarmaturer, ettermonterte LED-lyskilder og LED-lysrør og konvensjonell belysning.