Produsent reduserer arbeidskraft med Philips LED-overbelysning

Kalamazoo Specialty Plants

Michigan, USA

Kalamazoo Specialty Plants (KSP) produserer hundrevis av varianter av ettårige og flerårige bedplanter, og mer enn én million urter under 700 000 kvadratmeter med drivhus. De selger fôringer til uavhengige hagesentre (IGC), og ferdige planter gjennom sin egen lokale detaljhandel.

Kalamazoo Specialty slår på veksten med Philips LED-vekstbelysning for overbelysning
det er store fordeler ... LED er fremtiden, det er det vi alle skal gjøre om noen år.
- Rick Ouding, eier, Kalamazoo Specialty Plants
Kalamazoo Specialty Plants, Kalamazoo, Michigan

Kundeutfordring

Lave lysnivåer fra desember til februar betyr at ekstra belysning er avgjørende hos KSP for at de skal kunne oppfylle bestillinger for uavhengige hagesentre i sørlige delstater. 

KSP-eier, Rick Ouding spøker, "om vinteren måler vi sollyset vårt i timer per måned, ikke timer per dag". 

Som med de fleste produsenter i Nord-Amerika driver KSP forplantning av flere avlinger, noe som betyr at mange avlinger og kultivarer kontinuerlig beveger seg fra ett drivhus til et annet.

Riktig belysning

Ouding brukte flere år på å undersøke en rekke LED-merker før han i 2016 valgte å installere en prøveversjon av Philips LED-overbelysning. Med installasjonen av Philips LED-overbelysning konkluderte Ouding med at LED-ene bidro til å "danne røtter raskere og mer jevnt.

Ouding nevner avlingsspesifikke fordeler som mer enhetlig avling, raskere rotdannelse og blomstring, og tykkere, sterkere stilk.

Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning åpner nye muligheter for drivhusdyrkere til å drive forplantning av ungplanter samt bladgrønt, salat, oppbundne matvekster og biovekster. Philips LED-overbelysning er det energieffektive alternativet til HPS.

Relaterte prosjekter

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.