Jolly Farmer forbedrer plantekvaliteten ved å bytte til Philips-overbelysning

Jolly Farmer

New Brunswick, Canada

Jolly Farmer er en progressiv ung planteforplanter som bruker det mest oppdaterte drivhusutstyret og teknologien. Naturligvis ville de være en av de første dyrkerne i Nord-Amerika som omfavnet LED-teknologi i stor skala – James Darrow, daglig leder, begynte å forske på og studere LED-er i 2012.

James Darrow fra Jolly Farmer erstatter HPS med Philips LED-vekstlys med toppbelysning
Vi har vært veldig glade for å jobbe med Philips... vi elsker partnerskapet, de har vært veldig hjelpsomme og gir mye god teknisk støtte.
- James Darrow, daglig leder, Jolly Farmer
Støttet av Signify-teamet med Key Account Manager & Application Engineer, går Jolly Farmer over til Philips LED-belysning

Utfordringen

Jolly Farmer produserer mer enn 3000 varianter, noe som betyr at Darrow måtte velge en effektiv belysningsløsning som ville være til nytte for flere avlinger. I evalueringen av LED-alternativer sa Darrow, "det var ikke noe enkelt svar for å bestemme det beste spekteret for våre behov."

I 2016, etter år med forskning, bestemte Darrow seg for å installere en prøveversjon av Philips LED-overbelysning med enkeltrom. Som et resultat av suksessen med denne utprøvingen, bestemte Jolly seg for å utvide installasjonen i 2018 ved å legge til 1300 Philips LED-overbelysningsmoduler.

Jolly Farmer erstatter HPS med Philips LED-belysning

Etter å ha erstattet HPS med Philips LED-overbelysning, merket Darrow spesifikke forbedringer, inkludert mer kompakt plantevekst, mindre plantestrekk og redusert energiforbruk. 

Disse forbedringene har blitt forsterket med den større installasjonen. I en sammenligning av energiforbruk fra kaster til kaster, beregnet Jolly Farmers elektriker faktisk at LED-ene forbrukte 52 % mindre strøm sammenlignet med HPS.

Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning åpner nye muligheter for drivhusdyrkere til å drive forplantning av ungplanter samt bladgrønt, salat, oppbundne matvekster og biovekster. Philips LED-overbelysning er det energieffektive alternativet til HPS.

Relaterte prosjekter

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.