Baner vei med LED-belysning

Iwasaki Bros., Inc.

Oregon i USA

Iwasaki Bros., Inc. er en av de største engrosprodusentene av prydplanter i det nordvestlige USA. 

Den nåværende eieren, Jim Iwasaki, har videreført tradisjonen i en bedrift som ble startet i 1906 av bestefaren hans, og han leter alltid etter måter å forbedre virksomheten på. Det er grunnen til at han bestemte seg for å bytte ut HPS-armaturene sine med LED-belysning.

Forskjellen på plantene er som natt og dag
… forskjellen på plantene
er som natt og dag.
– Kathleen Baughman, driftsleder         
Utfordringen

Utfordringen

Som mange andre produsenter har Iwasaki brukt HPS-lys for å gi lyskrevende avlinger det ekstra lyset de trenger. HPS-armaturene bruker imidlertid betydelige energimengder, og kostnadene for å drive HPS-lysene reduserer fortjenesten sammenlignet med LED-lys. Derfor begynte Iwasaki å undersøke LED-belysning som et alternativ.

Drar nytte av LED-teknologi

Da de byttet til Philips LED-overbelysning, fikk Iwasaki Bros. ikke bare redusert energikostnadene betydelig, men de opplevde også besparelser i forbindelse med dyrkingen, blant annet: 

  • 5–7 dager raskere rotdannelse
  • røttene vokste raskere enn toppene
  • reduserte tap før og etter gjenplantning
Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning gir drivhusprodusenter nye muligheter for økt vekst av bedplanter, flerårige planter og potteplanter så vel som oppbundne tomater, agurker og paprika samt bladgrønnsaker, salat og urter.

Raskere rotdannelse og vekst med LED-lys

Blomster

Teamet

Iwasaki Bros., Inc.

Gartner

Fred C. Gloeckner

Sertifisert Horti-partner

Relaterte prosjekter

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.