Større avling med plantebelysning fra Signify

Hanasand gård

Rennesøy/Norge

Hanasand gard har 40 dekar med tomater fordelt på 6 ulike veksthusanlegg. Veksthuset der Signifys belysning er installert er der vi odler flest ulike sorter tomater.

Plantebelysning fra Signify
Vi er særdeles fornøyde med den nye LED-belysningen fra Signify og det har også gitt den økte avlingen vi håpet på.
- Stig Jakob Hanasand, Gartner
Tomater skal aldri ha mer enn 18 timer med lys

Utfordring

Hanasand har er en målsetning om oppgradering av lysene i veksthusene. Veksthuset fra 2001 er det huset som har fått belysning fra Signify. Hanasand valgte Signify fordi vi kan tilby lineære armaturer. Dette er fordi bygget lysene ble montert i, ikke har lik takhøyde som de andre veksthusene, men de er fortsatt avhengig av god spredning og jevnhet på lysene. Gartneriet har i første omgang planlagt å oppgradere med en hybridløsning med halvparten LED og HPS.

Løsning

De har i første omgang skiftet fra HPS belysning til LED. De har testet den nye LED-belysningen i snart et år. Signify har hjulpet til med lysberegning og sikret riktig lysmengde og god nok jevnhet ved bruk av våre armaturer. Installasjon og montering har gartneriet gjort selv. De brukte eget utstyr til å koble dette til værstasjoner som måler lys, temperatur, vind og regn. Dette gjør det mulig for dem å utnytte så mye dagslys som mulig.

Philips GreenPower LED toplighting

Philips GreenPower LED-toppbelysning

Philips GreenPower Led-toppbelysning til Hortikultur

Relaterte Prosjekter

Den Haan

Den Haan, located in Lawrencetown, Nova Scotia, chooses Philips Horticulture LED solutions for their lighting provider.

Balanced LA

Balanced LA, located in Cudahy, California, chooses Philips Horticulture LED solutions as their lighting provider to cultivate quality harvests in their flowering room.

L.A. Family Farms

Philips lighting Solutions comes together with L.A. Family Farm to provide quality growing solutions in their cannabis operation.