Den gir en fantastisk smak

GrowUp Urban Farm

London i Storbritannia

GrowUp Urban Farms ble grunnlagt i 2013 av Kate Hofman og Tom Webster i den hensikt å bygge bærekraftige kommersielle gårder i byen som dyrker mat til lokale markeder. De forplikter seg til å levere mat til byfolk på en måte som er positiv for lokalsamfunnet og miljøet både nå og i fremtiden.

grow up NL
Vi bruker den fordi den har en fantastisk pepperaktig og sennepsaktig smak.
– Joel Braham, kokk ved restauranten Good Egg
De Hoog Orchideeen

Utfordringen

De innså at dersom de ønsket å bygge en gård som var kommersielt levedyktig i en by som London, der det er viktig å utnytte plassen, måtte de dyrke i høyden så vel som utnytte plassen rundt seg. Kate Hofman, som er en av de som startet opp gården, sier: "Den eneste måten å få det til å fungere på, var å dyrke innendørs. Vi måtte også finne en belysningsløsning som gjorde oss i stand til å levere produkter av topp kvalitet."

Riktig belysning

Alle varene leveres til lokale kunder innen 12 timer etter høsting. Ifølge kokk Joel Braham ved The Good Egg i Stoke Newington elsker London-folk GrowUps salatgrønnsaker. "Vi bruker den fordi den har en fantastisk smak, veldig pepperaktig, sennepsaktig ... Uansett når på året vi får salaten, selv midt på vinteren, smaker den alltid likt."

Hofman forteller: "Bruk av LED-belysning gir en rekke fordeler når det gjelder å dyrke bærekraftig mat. Når vi kan kontrollere hva slags lys plantene får, kan vi kontrollere veksten bedre. Dette innebærer at plantene spirer raskere, røttene deres vokser raskere, og vi får større avlinger." LED-lys er kjøligere enn andre vekstlamper. Det betyr at de kan plasseres nærmere planten for å sikre at bladene mottar en jevn lysmengde og lyskvalitet, noe som fører til enhetlig vekst.

"Det er også viktig for oss at LED-belysning er svært energieffektiv. LED-belysningssystemer kan bruke 85 % mindre energi enn tradisjonelle metoder. Ved å bruke LED-lys i stedet for lysrør kan vi senke energiforbruket vårt ytterligere", sier Hofman.

Philips GreenPower LED-produksjonsmodul

Philips GreenPower LED-produksjonsmodul

Produksjonsmodulen er utviklet for flerlagsdyrking i betingede miljøer med lite eller intet dagslys.

Topp farge og form

Growup FL

Teamet

GrowUp Urban Farm

Produsent

Relaterte prosjekter

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.