Bærekraftig landbruk med Philips LED-belysning

GoodLeaf Farms

Guelph i Ontario i Canada

GoodLeaf åpnet sin toppmoderne kommersielle vertikale gård i Guelph i 2018 etter mange års forskning ved pilotgården, som åpnet i Truro i Nova Scotia i 2015.

goodleaf farms bærekraftig landbruk under led-lys fra philips
Vi ønsket oss en partner som kunne hjelpe oss med å skalere opp virksomheten.
– Jeff McKinnon, økonomidirektør og viseadministrerende direktør

Utfordringen

GoodLeaf fokuserer hovedsakelig på bærekraft. De har tatt i bruk nyskapende teknologi ved anlegget for å kunne dyrke råvarene sine på en bærekraftig måte og oppnå utmerket produktkvalitet. Belysningen utgjør en viktig del av dette, og GoodLeaf hadde spesifikke krav til belysningsløsningen og leverandøren. De ønsket en belysningsløsning som gjorde det enkelt å skalere opp og samtidig var energieffektiv. GoodLeaf var på utkikk etter en sann partner.

LED-belysningsløsningen

"Vi har brukt Philips-produkter helt fra første generasjon i 2013, og vi utførte mange tester med T5-lysrøret. Gen 1-produksjonsmodulene ga gode resultater og holdt seg godt over tid sammenlignet med konkurrentene, og vi har brukt dem siden den gang", forteller Jeff McKinnon, økonomidirektør og viseadministrerende direktør i GoodLeaf. Gjennom årene har GoodLeaf samarbeidet med 12 forskjellige leverandører av LED-lys, men de har kommet til at Signify er partneren de trengte for å komme seg videre og skalere opp virksomheten.
GoodLeaf installerte Philips GreenPower LED-produksjonsmoduler i det 4180 kvadratmeter store flerlagsanlegget i Guelph. Lysprofilen ble utformet i samarbeid med Truleaf-designteamet og teknikere sammen med plantespesialistene fra Signify. Det ferdig monterte belysningssystemet gir optimalt jevn belysning. 

Fordeler

GoodLeaf Farms er en merkevareprodusent som dyrker og pakker ferske, næringsrike og sprøytemiddelfrie mikro- og babygrønnsaker for forbrukere i Canada hele året. De forventer å dyrke og høste omtrent 450 000 kilo ferske råvarer per år ved det automatiserte vekstanlegget i Guelph. Plantespesialister fra GoodLeaf og Signify møtes månedlig for å diskutere hvordan de kan oppnå en optimal vekstlysprofil. Som en del av partnerskapet har GoodLeaf fått langt bedre forutsigbarhet for sine ferske råvarer. I tillegg samarbeidet Signify og GoodLeaf om å skaffe en betydelig kvantumsrabatt på strøm fra selskapets vannkraftleverandør i Ontario. Som McKinnon sier: "Partnerskapet med Signify har vært svært fordelaktig for GoodLeaf. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med dem."

philips greenpower led GoodLeaf

GreenPower LED-produksjonsmodul, statisk vekstlys

En statisk modul for bruk til flerlagsavlinger med en ideell lysprofil for større avlinger, bedre kvalitet, høyere suksessrate for forplantning og produksjon hele året. Modulen egner seg til innendørsdyrking i flere lag av bladgrønnsaker, mikrogrønnsaker og urter. 

Langt bedre forutsigbarhet

Langt bedre forutsigbarhet

Fakta

Produsent

GoodLeaf Farms

Segment

Vertikalt landbruk

Avling

Baby- og mikrogrønnsaker

Sted

Guelph i Ontario i Canada

Produkter

Philips GreenPower LED-
produksjonsmodul

Relaterte prosjekter

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.