Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Produktkatalog

  Filterkriteriene du har valgt, ga ingen resultater

  Juster eller nullstill filtrene dine, eller gå tilbake til Produktkatalog for profesjonelle løsninger fra Philips Lighting.
  Hvis du har spørsmål om spesifikke produktkonfigurasjoner, kan du kontakt oss .

  Filterkriteriene du har valgt, ga ingen resultater

  Juster eller nullstill filtrene dine, eller gå tilbake til Produktkatalog for profesjonelle løsninger fra Philips Lighting.
  Hvis du har spørsmål om spesifikke produktkonfigurasjoner, kan du kontakt oss .

  Abonner på vårt nyhetsbrev

   

  Få vårt nyhetsbrev levert direkte til din innboks. Her deler vi de seneste produktnyhetene, samtidig som at du kan få inspirasjon til ditt neste belysningsprosjekt.  Vårt nyhetsbrev leveres ca én gang per kvartal.

   

  Abonner

   

  Nye produkter

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   Philips MASTER LEDtube integrerer en LED-lyskilde i et tradisjonelt lysrørdesign. Den unike utformingen skaper et perfekt visuelt inntrykk som det ikke er mulig å skille fra tradis...
  • MASTER LEDspot LV
   MASTER LEDspot LV
   Med den varme halogenaktige lys er MASTER LEDspot LV en ideell erstatning for halogen i spot- og almennbelysning i servicesektoren. Den er spesielt godt egnet til fellesområder, fo...
  • ColorBurst Compact Powercore
   ColorBurst Compact Powercore
   ColorBurst Compact Powercore er et kraftig LED-armatur designet for effekt- og områdebelysning. Armaturet er godkjent for utendørs bruk. De arkitektoniske armaturene og landskapsar...

  Konvensjonell belysning

   

  Tradisjonell belysningsteknologi har vært den vanlige løsningen for belysning av gater, bygninger og hjem. Tradisjonell belysning består av halogenlamper, lysrør, kompakte lysrør, kompakte høyintensive utladningslamper og glødepærer.

   

  Finn ut mer om konvensjonell belysning

  LED-belysning

   

  LED-belysning er miljøvennlig, kan styres, har lang levetid og har et meget høyt effektivitetsnivå. Dette gjør at LED både passer med både nye og tradisjonelle belysningsløsninger.

   

  Finn ut mer om LED

  Intelligent belysning

   

  "Med våre intelligente belysningsløsninger flytter vi grensene for hva lys kan være, og trer inn i en digital verden der belysning knytter sammen personer, steder og enheter. Ved å koble LED-lys til smart styring, enheter, nettverk og apper oppnår vi store fordeler for kundene våre. Vi setter en ny standard for energieffektivitet og gir mulighet for nye belysningsopplevelser."

   

  Se videonen

  Kontakt oss

   

  Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

  Finn distributør eller partner

   

  Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

  Fant du ikke det du lette etter?
  Kanksje disse linkene kan hjelpe deg