Miljøvennlig og orkidévennlig

Herman de Vreede, medeier i De Vreede Holland

De Vreede Holland

Bleiswijk i Nederland

De Vreede Holland er en ledende leverandør av phalaenopsis-orkideer på ni centimeter. Herman og John de Vreede driver en høyteknologisk og miljøvennlig virksomhet som produserer ni millioner planter i året, og de har ambisjoner om å utvide driften ytterligere. Bedriften har en vekstflate på 12,5 hektar fordelt på fire steder.

Med bedre kontroll over varme og lys kan vi tilby kundene våre enda bedre tjenester.
– Herman de Vreede, medeier i De Vreede Holland
De Vreede Holland, Bleiswijk i Nederland
Herman de Vreede, medeier i De Vreede Holland
De Vreede Holland, Bleiswijk i Nederland

Kundens utfordring

Som en del av arbeidet for økt bærekraft forsker De Vreede aktivt på mer effektive og miljøvennlige dyrkingsteknologier. I 2016 la selskapet til nok et vekstlag i et eksisterende drivhus for å kunne være mer fleksible med tanke på å dekke etterspørselen og for å utforske alternativer for LED-vekstlys. Orkideer er ekstremt temperaturfølsomme, og den lave strålingsvarmen fra LED-belysningen ga De Vreede mulighet til å kontrollere temperatur og belysning uavhengig av hverandre i orkideenes forskjellige vekstfaser.

Riktig belysning

Som et resultat av undersøkelsene hadde De Vreede funnet et lysspekter som ville være mest effektivt for orkideene, og de var ivrige etter å finne riktig LED-belysning. De landet på en løsning med Philips GreenPower LED-overbelysning som ga De Vreede mest mulig kontroll over belysningen og klimaet slik at de kunne oppnå best mulig resultater under hver av orkideenes vekstfaser.

Philips samarbeidet med Stolze, en partner innen LED-vekstbelysning, om å montere belysningen over én hektar i drivhuset. "Selskapet vårt representerer pålitelighet og profesjonalitet. Vi dyrker phalaenopsis på en bærekraftig og miljøbevisst måte." Valget av en Philips LED-løsning er et utmerket eksempel på dette.

I tillegg til å gi rom for lyskombinasjoner, noe som ikke er mulig med andre lyskilder, gir belysningen over 40 % energibesparelser sammenlignet med tradisjonelle HPS-lyskilder. De Vreede kommer til å få bedre kontroll over drivhustemperaturen ettersom det nå er mindre behov for ventilasjon med de "kjøligere" LED-armaturene. Dette gjør det mulig å holde jevne CO2 -nivåer. 

Philips GreenPower LED-overbelysning

GreenPower LED-overbelysning

En LED-basert overbelysningsløsning fra Philips for drivhusprodusenter som er enkel å montere og ikke behøver vannkjølesystemer.

Nøyaktig klimakontroll under hver vekstfase

Nøyaktig klimakontroll under hver vekstfase

Teamet

De Vreede Holland
Stolze

Partner for LED-vekstlys
Besøk nettstedet

Relaterte prosjekter

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.