Dyrk jordbær med Philips GreenPower LED-overbelysning

Brookberries Venlo

Brookberries

Venlo i Nederland

På et område på 20 hektar fordelt på fire drivhus produserer Brookberries 2,5 millioner kilo jordbær av høyeste kvalitet og av ulike sorter hvert år. To av disse drivhusene er halvopplyste – ett med tradisjonell HPS-belysning og det andre med Philips GreenPower LED-overbelysning.

Direktør for Brookberries, Marcel Dings
Tre vekstsykluser hvert år i stedet for to. Det utgjør en stor forskjell i inntekter. Nå er vi i stand til å levere kvalitetsjordbær til forbrukerne året rundt.
– Marcel Dings, direktør for Brookberries
Brookberries dyrker jordbær i drivhus hele året

Utfordringen

Brookberries ønsker å dyrke kvalitetsjordbær året rundt. Dette krever den aller beste belysningen for å oppnå en forutsigbar produksjonsprosess og større avlinger. Bedriften etterstreber en produksjonsprosess som oppfyller kravene forbundet med både bærekraft og helårsproduksjon. Dette er grunnen til at selskapet allerede har brukt Philips GreenPower LED-blomstringslys.

Riktig belysning

På slutten av 2018 hadde de installert 6700 Philips GreenPower LED-overbelysningsmoduler i et av drivhusene sine, noe som bidrar til en kontinuerlig produksjonsprosess og forutsigbare, store avlinger. LED-belysningen gjør det mulig med tre vekstsykluser per år i stedet for to sykluser i drivhus uten belysning. Selv i måneder med lite dagslys foregår vekstprosessen kontinuerlig. Den nye overbelysningen gir bedre kontroll over høstingstider, og for produsenter, kommersielle partnere og forbrukere er dette en svært ønskelig utvikling i tråd med de samfunnsmessige og økonomiske behovene for tilgjengelighet til kvalitetsjordbær hele året. 

Philips GreenPower LED-overbelysning

GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning gir svært høy lyseffekt samtidig som den utstråler mye mindre varme enn HPS-overbelysning.

Relaterte prosjekter

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.