Innhøsting hele vinteren med LED-belysning

Gull Valley Greenhouses

Blackfalds i Alberta

Gull Valley Greenhouses har en fullstendig installasjon av Philips LED-belysning og kan nå tilby ferske tomater selv i vintermånedene.

Innhøstede tomater fra Gull Valley Greenhouses
Mellombelysningen nede blant bladene på avlingen gir virkelig valuta for pengene.
– Phil Tiemstra, administrerende direktør for Gull Valley Greenhouses
Brookberries dyrker jordbær i drivhus hele året

Kundens utfordring

Tiemstra-familien hadde aldri vært i stand til å tilby rikelig med nyhøstede tomater i de mørke vintermånedene, men en 100 % LED-basert løsning ga en drastisk økning i vinterproduksjonen av biff-, kirsebær- og klasetomater.

LED-belysningsløsningen

De ferske tomatene og salaten som dyrkes hos Gull Valley Greenhouses, er populære varer blant kunder på lokale gårdsutsalg i Edmonton-området. Phil Tiemstra og sønnen, Levi, bestemte seg derfor for å utnytte etterspørselen etter Gull Valley-produkter ved å begynne med vinterproduksjon. 

Gull Valley Greenhouses implementerte en 100 % LED-basert løsning med en kombinasjon av doble linjer med Philips LED-mellombelysning og LED-overbelysning med en samlet lyseffekt på 204 µmol/s/m2. Nå som LED-løsningen (overbelysning og mellombelysning) er montert, kan Tiemstra-familien tilby rikelig med nyhøstede tomater i de mørke vintermånedene.

Med denne LED-løsningen har kunder på lokale bondemarkeder tilgang til økt vinterproduksjon av biff-, kirsebær- og klasetomater gjennom alle årets måneder.

Philips GreenPower LED-mellombelysning

Med Philips GreenPower LED-mellombelysningssystemet kan du dyrke og høste ferske og smakfulle tomater eller agurker året rundt, uansett hvor du er eller hvilke energipriser du må betale.

Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning i kombinasjon med de spesielle lysprofilene våre gir drivhusprodusenter nye muligheter til å øke kvaliteten og gå over til helårsproduksjon.

Høst ferske avlinger gjennom vintermånedene med LED-lys

Høst ferske avlinger gjennom vintermånedene med LED-lys

Teamet

Gull Valley Greenhouses
Paul Boers, Inc.

Sertifisert Horti-partner

Besøk nettstedet

Relaterte prosjekter

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.