Produsent reduserer veksttiden med nesten 30 % med Philips LED-vekstlys

Canadian Valley Growers

Canadian Valley Growers (CVG) ble etablert i 1991 og spesialiserer seg på dyrking av grønnsaker, urter og ettårige planter. Miljømessig bærekraftig praksis for å produsere planter av topp kvalitet står sentralt i virksomheten. I 2019 inngikk CVG et samarbeid med Signify om å montere over 1500 Philips-merkede LED-vekstlys til overbelysning av områdene for forplantning og ferdige produkter.

Frødyrking
Resultatene har vært fantastiske, og vi har fått utmerket støtte. Det har vært en god opplevelse.
– Bill Brar, medeier
Frødyrking

Kundens utfordring

CVG brukte tidligere HPS-lys når de trengte ekstra belysning. De ønsket imidlertid å kunne produsere året rundt, så de begynte å undersøke andre belysningsalternativer, blant annet hybrid HPS-LED-belysning og en fullstendig LED-løsning. Brar var mest interessert i en belysningsløsning som ikke bare kunne utvide vekstsesongen, men også gjøre det enklere for CVG å produsere avlinger av høyere kvalitet og redusere driftskostnadene. Brar tok kontakt med Climatrol, en sertifisert partner for Philips LED-vekstlys i Britisk Columbia, for å finne en tilpasset LED-belysningsløsning for driften deres.

Belysningsløsningen

Brar deltok på et lokalt arrangement for bladgrønnsaker arrangert av Signify i 2019, og der traff han andre produsenter som allerede brukte Philips LED-vekstlys. Arrangementet ga også Brar mulighet til å diskutere behovene sine og lære mer av Signifys team av plantespesialister. 

Det ble utformet en tilpasset lysplan med Philips LED-overbelysning med vanlig lyseffekt og et målnivå på 220 µmol for CVGs forplantningsområde og 110 µmol for området for ferdige produkter.

Fordeler

Ikke bare fikk CVG redusert veksttiden med nesten 30 %, de merket også en rekke forbedringer i kvaliteten, spesielt i forplantningsområdet. Disse forbedringene omfatter sterkere røtter, større rotmasse og bladmasse samt bedre farge på bladene. Da han ble spurt om forskjellen på dyrking med LED-lys og HPS-lys, sa Brar dette om skiftet til LED-vekstlys: "Før brukte vi HPS-lys til forplantning, og forskjellen i forplantningen har vært som dag og natt." Han la til: "Jeg vil så absolutt anbefale Philips LED-belysning. Resultatene har vært fantastiske, og vi har fått utmerket støtte. Det har vært en god opplevelse."

Philips GreenPower LED-mellombelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning

Philips GreenPower LED-overbelysning gir drivhusprodusenter nye muligheter til å øke veksten av bedplanter, flerårige planter, stauder og potteplanter så vel som oppbundne tomater, agurker og paprika samt bladgrønnsaker, salater og urter. Dette er en energieffektiv løsning for ekstra vekstlys for kommersielle drivhusprodusenter.

Relaterte prosjekter

Kontakt oss

Kontakt sertifiserte partnere

Philips-produkter selges gjennom et globalt nettverk av godkjente samarbeidspartnere. Finn samarbeidspartnere i området ditt for å få mer informasjon om Philips LED-vekstlys.

Kontakt Philips

Hvilke LED-vekstlys passer best for din situasjon? Vi hjelper deg gjerne. Bruk skjemaet vårt for å sende inn forespørselen din.

Bli med på teamet

Interessert i å finne ut hvordan du kan vokse og bli med i teamet vårt? Ta en titt på karrieresiden vår for mer informasjon.

Er du interessert?

Finn ut mer om LED-vekstlys ved å lese de nyeste artiklene våre og se på de nyeste referanseprosjektene.