Den første intelligente «plug-and-play»-armaturen

Den første intelligente armaturen for sømløs tilkobling

Det nyklassiske designet til den nye Iridium gen3-familien gjør at den passer godt inn uansett om det er i boligområder eller på hovedveier. Iridium gen3 har den seneste LED-teknologien, samtidig som den opprettholder den det tradisjonelle designet.

Se videoen om Iridium gen3

Iridium gen3 er den første intelligente armaturen designet for sømløs tilkobling. Du installerer helt enkelt armaturen og fjernstyrer den med CityTouch-lysstyringsplattformen. Enklere blir det ikke.

Iridium gen3-armatur som kan brukes med CityTouch

Iridium gen3 er en intelligent armatur, en del av IntelligentCity-systemtilnærmingen, og kan sømløst kobles til CityTouch via integrering av all intelligensen i armaturen uten at det trengs ekstra maskinvare. Kommunikasjonen går direkte via det offentlige mobilnettet. Som en positiv bieffekt kreves det ingen egen vedlikeholdsinnsats. I tillegg er hele tilkoblingsstyringen en del av tjenesten vår som holder ethvert bryderi unna deg som kunde. Når den er koblet til strømforsyningen, vises et lyspunkt automatisk på CityTouch-kartet på riktig sted – med alle lyselementer importert til systemet og klare til å fjernstyres av CityTouch LightWave.

Installasjon med sideinngang

Installasjon med sideinngang

Montering på stolpetopp med CityTouch LightWave

Montering på stolpetopp med CityTouch LightWave

Enkel installasjon i 3 trinn med innovativ plugg

Enkel installasjon i 3 trinn med innovativ plugg

Nedlastinger

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Kontakt oss

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene våre.