Maxos fusion – en ny standard innen lysrør

Tilpassbare LED-lysrør som kombinerer kvalitet, ytelse og fleksibilitet

Frihet til å plassere og omplassere

Maxos fusion-skinnen gir systemet et fleksibelt og fremtidssikkert grunnlag. De mange posisjoneringsmulighetene gjør det enkelt å oppgradere, legge til eller endre komponenter på skinnen for å gi grunnsystemet lengre levetid.

Høy effektivitet og lang levetid

Med alternativer med svært høy effektivitet (opptil 185 lm/W) og svært høyt lumenvedlikehold (100 000 timer ved L80) kan designere lage optimaliserte og skreddersydde løsninger med lav total eierkostnad.

Høy lyskvalitet, utmerket jevnhet og fargesamsvar

Maxos fusion-serien omfatter flere alternativer for lysytelse/lyskjegle og fargevalg samt et utvalg av spesialdesignede OptiSuit-linser for uovertruffen ytelse med overlegen lyskvalitet.

Dekker mange bruksområder

Dette er et perfekt valg for en lang rekke bruksområder og belysningskrav for super- og hypermarkeder, industrielle produksjonsområder, distribusjonssentre og lagre.

Klar til å kobles til

Med egne sensorenheter kan du dra full nytte av Interact-systemløsninger som gjør kundene i stand til å ta gode avgjørelser på grunnlag av data fra bruk i detaljhandel og industri.

En løsning for alle

Maxos fusion-skinnen har plass til opptil 13 ledninger i samleskinnen, noe som gir en rekke kretsalternativer for spesifikke prosjektkrav, blant annet nødbelysning.

Lysrør for butikk og industri

Butikk

I tillegg til lavere energikostnader og økt bærekraft gir Maxos fusion deg muligheten til å utforme et butikkonsept med en atmosfære som kan tilpasses. Maxos fusion-lysrørene danner et fleksibelt grunnlag som gjør at du kan oppdatere systemet i henhold til nye butikkoppsett eller trender på en svært effektiv måte. Kombinasjonen av skinnesystemet og utvalget av armaturer – som omfatter blant annet spotlys og ikke-lineære lys – gjør at du kan oppdatere belysningen i butikken din i samsvar med nye konsepter på en effektiv måte med minimale avbrudd i driften.

Industri

I industrilokaler har trygge omgivelser førsteprioritet. Nå kan du overholde bransjeforskrifter og samtidig oppnå maksimal avkastning på investeringen med Maxos fusion. Hvis du leter etter en løsning for generell belysning med utmerket ytelse, bør du velge Maxos fusion. Denne løsningen gir store energibesparelser, minimale vedlikeholdskostnader og pålitelighet over en lang levetid.

Maxos Fusion-panel

OptiSuit: optikkløsningen for overlegen belysning i butikker og industri

OptiSuit-serien består av en rekke forskjellige optikktyper som kan konfigureres i panelarmaturer. Den unike designen gir rett lys på rett sted til bruk i butikker og industri. Denne fleksibiliteten er viktig fordi butikk- og industrikunder har svært forskjellige behov, men belysningen er uansett av høy og jevn kvalitet uansett bruksområde.

Det komplette OptiSuit-utvalget av lyskjegler til butikkbelysning

Optikkløsningen

Det komplette OptiSuit-utvalget av lyskjegler til industribelysning

optisuit industri

Maxos fusion er laget for sirkulær økonomi

De 5 viktige fordelene for våre kunder og planeten vår

Hva med at vi lager armaturer som kan oppfylle behovene dine etter hvert som de utvikler seg, utover den angitte levetiden, fra begynnelse til slutt – inkludert service, reparasjoner, oppgraderinger og utskiftninger – mens du ganske enkelt drar nytte av belysning med topp ytelse?

Fordeler for teknikere

Monteringsdemonstrasjon

Maxos fusion er en mangfoldig produktfamilie av lysrør med løsninger for en rekke bruksområder. Systemet består i hovedsak av Maxos fusion-skinnen, som utgjør kjernen i infrastrukturen, Maxos fusion-paneler som kan monteres fleksibelt langs hele lengden av kjernen, og en hel rekke monteringstilbehør som oppfyller ulike prosjektkrav. Det er enkelt å montere et Maxos fusion-system, og etter noen få trinn kan du nyte kvaliteten i Maxos fusion-belysningen. Se videoen med monteringsdemonstrasjonen hvis du vil ha mer informasjon. Vi har også laget et eget konfigurasjonsverktøy som du kan bruke til å gjøre om lysdesignen din til en Maxos fusion-bestillingsliste. Klikk på konfiguratorkoblingen for å finne ut mer.

Kontakt

Ta kontakt med det lokale kundesenteret hvis du har spørsmål eller forespørsler.

Nedlastinger