StyliD Evo

Det ultimate innen fleksibilitet og ytelse for butikker

StyliD Evo – den mest fremtidssikre lyskasteren for detaljhandel

StyliD Evo er designet for å maksimere avkastningen på investeringen ved å tilby enestående fleksibilitet og ytelse. Ikke bare kan den brukes i et bredt spekter av detaljhandelsbruksområder, den kan også gjenbrukes gang på gang – hver gang butikken din omarrangeres.

Philips StyliD Evo – den mest fremtidssikre lyskasteren for detaljhandel
  • Med PerfectAccent optisk plattform
  • Optikk og tilbehør kan skiftes ut
  • En lang rekke bruksområder
  • Bærekraftighet

Med PerfectAccent optisk plattform

I en tid hvor netthandel fortsetter å dominere handlevanene, må forhandlere bruke alle taktiske fordeler de har til rådighet for å lokke kunder tilbake til butikkene sine. PerfectAccent gir forhandlere den perfekte balansen mellom optisk effektivitet, visuell tiltrekningskraft og optimert lysdistribusjon – for alle forskjellige rom og bruksområder i butikken deres.

PerfectAccent lover forhandlere fem store fordeler. De kan:

maksimere lyskvaliteten og forbedre kundens øyekomfort

De små 3D-fasettene i PerfectAccent-reflektoren påvirker lysets utseende ved å sikre mer øyekomfort. Den er designet for å gi en fargekonsistent stråle. Som et resultat blir gjenstander mer jevnt gjengitt, noe som gir utstillinger i utsalgssteder en bedre visuell tiltrekningskraft.

opprettholde ytelse, reflektivitet og materialintegritet hele levetiden

Vår utviklingsprosess fokuserer spesifikt på kvaliteten på produktene våre i løpet av deres levetid. Av denne grunn er vårt mål alltid å velge den beste optiske stabelen, hvor hver komponent er designet for å optimere armaturens effektivitet på lang sikt.

optimalisere effektivitet og energiforbruk

Reflektorene med metallbasismateriale gir overlegen lysreflektivitet (opptil 6 % høyere, avhengig av type reflektor), og maksimerer derfor armaturens effektivitet.

velge fra et utvalg utskiftbare lysstråler

Dette gir mange av våre mest populære belysningsserier fordelen av å være oppdatert med et utvalg av forskjellige lysstråler – fra bred stråle til smal stråle og tilbake igjen.

sikre rask avkastning på investeringen

Selv om startkostnaden for helaluminiumsreflektorene er marginalt høyere, kan den lett kompenseres av energibesparelsene som leveres av belysningsproduktet. Dette kan gi en attraktiv avkastning på investeringen.

Optikk og tilbehør kan skiftes ut

Det er også enkelt å oppdatere eller optimalisere butikkoppsettet. Bare oppdater din StyliD Evos optikk og/eller optiske tilbehør for å passe til den nye destinasjonen eller funksjonen i butikken. Dette betyr at du kan fortsette å gjenbruke StyliD Evo dersom butikken gjøres om, slik at butikkstemningen alltid er oppdatert, med minimal innsats, nedetid og kostnader.

Lås opp frontinnfatningsbajonett

Fjern reflektorenheten

Løsne reflektoren fra frontinnfatningen

Sett inn optisk enhet

Lås optisk enhet

En lang rekke bruksområder

StyliD Evo er designet for den sirkulære økonomien

De 5 viktige fordelene for våre kunder og planeten vår

inforgrafikk om bærekraft
Ny rektangulær og oval lyskjegle

Ny rektangulær og oval lyskjegle

For å forbedre lyskvaliteten i butikken din ytterligere, er StyliD Evos nye ovale lyskjegle spesielt utviklet for å fremheve ferskvaredisker og tilbudsrader mer effektivt.

  • Bannere og ordmerker
  • Hyllebelysning
  • Produktvisninger
  • Ferskvaredisker
Fresh food LED-oppskrifter

Fresh food LED-oppskrifter

Kunder vet av erfaring at hvis maten ser bra ut, vil den også smake godt. Vi har flere LED-oppskrifter som vil presentere ferske matvarer i sitt beste lys samtidig som de bidrar til å minimere avfall.

Ifølge forskning husker folk fargene på ferske produkter som rikere enn de egentlig er. Og når det gjelder å faktisk velge et produkt, går forbrukernes preferanser enda lenger – de vil ha en farge som er enda rikere enn det de husker. Den riktige lysoppskriften kan optimere presentasjonen og øke salget.

Kontakt

Ta kontakt med det lokale kundesenteret hvis du har spørsmål eller forespørsler.

Finn ut mer