DigiStreet

Nyskapning innen gatebelysning

Vei- og gatebelysningen blir digital

Nå som urbaniseringen skyter fart og det skjer omfattende sosiale og teknologiske endringer, står lokale myndigheter overfor en sammensatt utfordring: Hvordan skaper man et trygt, attraktivt og bærekraftig bymiljø i en tid med alvorlige budsjett- og ressursbegrensninger? Et av svarene kan være at kommunene må få mest mulig ut av belysningsinfrastrukturen, og funksjonalitet som før var grei å ha, er i ferd med å bli en nødvendighet.

Etter som utebelysning digitaliseres, blir LED-lyskilder, armaturer, lysstyring, sensorer og programvare kombinert i integrerte, intelligente løsninger som tilpasser seg endringene i byaktiviteten. Ved å utnytte det digitale potensialet i LED-armaturteknologien kan lokale myndigheter spare penger på energi og vedlikehold samtidig som de kan nå målet om å skape et spennende og levelig bymiljø for alle innbyggerne.

Klikk på bildet for å se informasjonsgrafikken i full størrelse

Bli kjent med DigiStreet

DigiStreet er den første armaturfamilien for vei- og gatebelysning som gjør det mulig å spare energi og ressurser, få optimal vedlikeholdseffektivitet og gjøre deg klar for den digitale tidsalderen. Denne armaturfamilien er utformet utelukkende for veier og gater, og den er det perfekte valget for byer som ønsker å gå over til effektiv LED-belysning med lang levetid. DigiStreet-armaturer finnes med flere alternativer for form og optikk og har en lang rekke bruksområder, noe som gjør dem til et perfekt valg for offentlig belysning.

Hva gjør DigiStreet til det beste valget?

Fullstendig utvalg for vei- og gatebelysning med LEDGINE-optimalisert optikk med høy ytelse

Systemklart og designet for smarte byer

Systemklare arkitekturer

Den digitale revolusjonen og Internet of Things gir byer spennende muligheter til å dra nytte av fremtidig nyskapning innen tilkobling, men de teknologiske fremskrittene skjer så raskt at det kan være vanskelig å bestemme seg for når man skal kaste seg på bølgen. Den systemklare arkitekturen gir deg et fremtidssikkert grunnlag som du kan bygge videre på når byen din er klar for å ta i bruk nye teknologiske fremskritt. Den er laget for å fungere sammen med anerkjente, fremtidssikre drivere og sensorer som kan gi økt energieffektivitet og brukes til å samle inn ulike typer data. Dermed kan du gå over til dynamisk belysning med en rekke sensorer – når du er klar for det.

digistreet

Gjør deg klar med DigiStreet

DigiStreet er den første systemklare serien av armaturer. De kan leveres med en universalkontakt øverst og nederst på hver armatur, slik at du bare trenger å klikke på plass kontroller eller sensorer for å aktivere nye bruksområder. Det betyr at du kan montere armaturene i dag og montere kontroller og sensorer senere – helt uten problemer.

Vi bruker toppmoderne arkitekturer og komponenter i de systemklare Philips-armaturene. Fordi de er SR-sertifisert, er de kompatible med alle komponentene som er lansert i SR-programmet. De har også standardkontakter som brukes av alle aktører i bransjen (Zhaga SR-stikkontakt og ANSI 7-pinners NEMA-stikkontakt). Dette betyr at du alltid er klar for de nyeste innovasjonene som gjør det mulig å dra enda større nytte av belysningsinfrastrukturen din. 

digistreet

Du kan koble til allerede i dag!

Systemklare armaturer er riktignok laget for fremtiden, men allerede nå kan du dra nytte av en totalløsning for styring av gatebelysning som CityTouch. CityTouch er et fullstendig lysstyringssystem for gatebelysning som kan overvåke, måle og betjene intelligente armaturer som DigiStreet ved hjelp av nettbaserte programmer. Dette gjør det enkelt å analysere, planlegge og vedlikeholde belysningsinfrastrukturen din med fyldig datavisualisering og intuitive administrasjonsverktøy som kan brukes eksternt.

Kontakt oss

Kontakt oss

Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om systemene våre for urban belysning.