Bourne Hill Stables skaper et tryggere miljø med UV-C-belysning

Innledning om Bourne Hill

Bourne Hill Stables

Horsham, Storbritannia

Bourne Hill Stables, hjemmet til noen av de sterkeste og sunneste hestene innen konkurranseidrett, har installert Philips UV-C-belysning for å beskytte dem mot sykdommer forårsaket av virus og mikroorganismer.

Storbritannia er med rette det globale senteret for hesteoppdrettssektoren. I 2017 estimerte PwC at fullblodsavlsindustrien bidro med 425 millioner pund til den britiske økonomien og støttet over 19 000 arbeidsplasser.
-Roland Standley, Bourne Hill Stables
Bourne HilCustomer Challenge

Kundeutfordring

Som alle dyr, står hester overfor en rekke trusler fra virus og andre mikroorganismer. Når det oppstår en sykdomsrisiko, må de holdes isolert og kan ikke lenger konkurrere. Nylig førte et utbrudd av hesteherpesviruset (EHV-1) til at nesten 4000 hester ble blokkert i Federation Equine International-databasen, og at internasjonal konkurranse i 12 europeiske land ble stengt. Det følger et stort utbrudd av hesteinfluensa, som kan ha alvorlige konsekvenser for hester og deres eiere.

Bourne Hill-løsning

UV-C-belysningsløsningen

Philips UV-C-produkter bruker ultrafiolett lys for å inaktivere mikroorganismer og gjøre dem ufarlige for mennesker og dyr. Etter konsultasjon ble det installert 22 UV-C desinfeksjons-veggmonterte enheter ved Bourne Hill Stables.

Apparatene skaper en kontrollert UV-C-sone i øvre del av stallens korridor. Luft desinfiseres kontinuerlig når den passerer gjennom UV-C-sonen via naturlig konveksjon, mens daglige aktiviteter fortsetter under. Systemet er nøye utformet for å sikre at hverken hester eller ansatte blir overeksponert for UV-C.

Relaterte prosjekter

Større sjanse for fotballsuksess med UV-C desinfiseringsbelysning

PSV Eindhoven velger Philips UV-C-luftdesinfeksjonsbelysning for å beskytte stadion mot bakterier og virus

UV-C-luftdesinfisering – 't Klaslokaal

Ved å installere Philips UV-C-desinfiseringsbelysning for øvre luft er 't Klaslokaal det første treningsstudioet i Nederland som desinfiserer luften i treningslokaler.