Innendørs belysning med overlegen ytelse

Vi tilbyr det aller siste innen høyeffektive LED-belysningssystemer for idrettsanlegg. Med det trådløse kontrollsystemet PerfectPlay med integrert LED-flombelysning får man en komplett belysningsløsning for innendørs idrettsanlegg. Vi har dessuten tatt hensyn til de fleste behov, fra de aller minste til de mer sammensatte idrettsanleggene.

LED-flombelysning for innendørs tennisbaner

Belysning for innendørs tennisbaner

Målet er å gi god sikt, slik at både spillere og tilskuere enkelt kan følge kampens utvikling. Man skal alltid kunne se ballen klart og tydelig, selv om den har høy hastighet. For at sikten skal være god, må det være nok kontrast mellom gjenstander og bakgrunnen, godt belysningsnivå og jevn lysfordeling på banen.

LED-flombelysning for innendørs svømmebasseng

Belysning for innendørs svømmebasseng

Hovedkravet er at lyset skal sikre brukernes trygghet ved å gi tilstrekkelig belysning og kontroll på refleksjoner fra vannoverflaten. Slik kontroll er spesielt viktig for at de ansatte skal kunne hjelpe svømmere som har vanskeligheter i bassenget. Basseng er komplekse konstruksjoner, og mulighetene for plassering av flombelysning er begrenset. Derfor bør belysningen tas med tidlig i planleggingen når et basseng skal utformes.

Philips-flombelysning for flerbrukshaller

Flerbrukshall

Ved idrettsanlegg som er utformet for flere sportsgrener, må man sikre at belysningen er allsidig og kan tilpasses alle sportsgrenene. Det er viktig at belysningsløsningen gir jevnt, godt lys og at blending reduseres til et minimum. Belysningen må plasseres slik at den ikke hindrer sikten til spillere og dommere.

Innendørs flombelysning for ishockeyhaller

Belysning for ishockey

I hvor stor grad en gjenstand i bevegelse er synlig, er avhengig av flere faktorer, som vinkel, hastighet og luminans i forhold til bakgrunnen og lyset fra omgivelsene. Belysning av høy kvalitet må til for å skape god kontrast mellom den lille, raske pucken og isbanen. Dette gir tilskuere og spillere mulighet til å se pucken tydeligere. Særlig gjelder dette når det er langt mellom tilskuerne og isen, for eksempel på en arena eller i en hall.

Siden isen fungerer som en god lysspreder, bør det ikke oppstå kraftige lysmønstre som kan forstyrre kampen. God, jevn belysning er viktig for å kunne se pucken.

Få fleksibilitet og kontroll på belysningen med PerfectPlay

Høydepunkter

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forespørsler.