Innendørs belysning med overlegen ytelse

Produktutvalg

Vi tilbyr det aller siste innen høyeffektive LED-belysningssystemer for idrettsanlegg. Med PerfectPlay, Dynalite, eller Interact Pro styresystem og integrert LED-flombelysning får man en komplett belysningsløsning for innendørs idrettsanlegg. Vi har dessuten tatt hensyn til de fleste behov, fra de aller minste til de mer sammensatte idrettsanleggene.

LED-flombelysning for innendørs tennisbaner

Innendørs belysning for tennisbane

Målet er å gi god sikt, slik at både spillere og tilskuere enkelt kan følge kampens utvikling. Man skal alltid kunne se ballen klart og tydelig, selv om den har høy hastighet. God sikt skapes ved at det er nok kontrast mellom objekter og bakgrunnen, godt belysningsnivå og jevn distribusjon av lyset på banen.

LED-flombelysning for innendørs svømmebasseng

Belysning for innendørs svømmebasseng

Hovedkravet til belysningen er at den gir brukere sikkerhet og trygghet ved hjelp av god belysning og kontroll på refleksjoner fra vannoverflaten. Det er spesielt viktig å ha kontroll over refleksjoner på vannflaten slik at ansatte kan hjelpe svømmere i vanskeligheter. Basseng er komplekse konstruksjoner, og muligheter for plassering av flombelysning er begrenset. Derfor bør belysningen tas med tidlig i planleggingen når et basseng skal utformes.

 Flombelysning fra Philips for flerbrukshall

Flerbrukshall

Idrettsanlegg designet for forskjellige sportsgrener, bør sørge for at belysningen er allsidig og kan tilpasses alle sportsgrenene. Det er viktig at belysningsløsningen gir jevnt, godt lys og at blending reduseres til et minimum. Belysningen skal plasseres slik at den ikke hindrer sikten til spillere og dommere.

Flombelysning for ishockeyhall

Belysning for ishockey

I hvor stor grad et objekt i bevegelse er synlig, er avhengig av flere faktorer, som vinkel, hastighet og luminans i forhold til bakgrunnen og lyset fra omgivelsene. Belysning av høy kvalitet må til for å skape god kontrast mellom den lille, raske pucken og isbanen. Dette gir tilskuere og spillere mulighet til å se pucken tydeligere. Særlig gjelder dette når det er langt mellom tilskuerne og isen, for eksempel på en arena eller i en hall.

Siden isen fungerer som en god lysspreder, bør det ikke oppstå kraftige lysmønstre som kan forstyrre kampen. God, jevn belysning er viktig for å kunne se pucken.

Belysning for padel

Belysning for padel

Målet er å sikre at spillerne kan følge ordentlig med på kampen. Ballen må alltid synes tydelig, uansett hvor den er og hvilken hastighet den har. Bra synlighet krever tilstrekkelig kontrast mellom gjenstand og bakgrunn, bra belysningsnivåer og jevn lysfordeling over banen (enhetlighet).

Få fleksibilitet og kontroll på belysningen med PerfectPlay

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forslag.