Gjør favorittkampen enda mer spennende

Produktutvalg

Vi tilbyr det aller siste innen høyeffektive LED-belysningssystemer for idrettsanlegg. Med det trådløse kontrollsystemet PerfectPlay, som har integrert LED-flombelysning, får man en komplett belysningsløsning for utendørs idrettsanlegg av alle typer. Vi har dessuten tatt hensyn til mange behov, fra de aller minste til de mer sammensatte idrettsanleggene som finnes utendørs. Systemappen PerfectPlay gir deg mulighet til å lage et tidsskjema eller bruke våre åpne API’er til å koble sammen et bookingsystem med PerfectPlay-systemet

Fotballbelysning – LED-flombelysning

Belysning på fotballbane

Siden fotballaktiviteter vanligvis foregår på kveldstid, kan effektiv belysning gi folk større muligheter til å ta del i kampen. Og selv om belysningsnivået naturlig vil være lavere enn under kamper som kringkastes, bør kvaliteten på belysningen likevel være høy. Den bør levere et jevnt lys som gir god visuell komfort og begrenser forstyrrende overflødig lys. Dette er spesielt viktig i boligområder, der vi ofte finner idrettsanlegg.

Belysning for tennisbaner – flombelysning

Belysning av tennisbane

Målet med belysningen på en tennisbane er å gi god sikt, slik at både spillere og tilskuere enkelt kan følge kampens utvikling. Man skal alltid kunne se ballen klart og tydelig, selv om den har høy hastighet.

Sportsbelysning – friidrettsanlegg

Belysning for friidrettsanlegg

God sikt lar utøvere, dommere og lagledere se alt som skjer på konkurranseområdet eller på treningsområdet. Dette gjør at de kan yte sitt beste og ta riktige avgjørelser. Tilskuerne må også kunne følge utøvernes bevegelser på banen, samtidig som de kan se det som skjer rundt dem på tribunen. I tillegg skal belysningen gi tilskuerne muligheten til å komme inn og ut av idrettsanlegget på en trygg måte.

LED-flombelysning for golfbane – idrettsbanebelysning

Golfbane belysning

Avstandsmarkørene må være klare og tydelige, og spilleren må kunne følge ballens bevegelser. Utslagsområdet bør ha separat belysning, mens hele golfbanens lengde bør ha generell overflatebelysning.

Belysning for idrettsbane – LED-flombelysning

Idrettsbane belysning

Idrettsanlegg designet for flere sportsgrener, bør sørge for at belysningen er allsidig og kan tilpasses alle sportsgrenene. Det er viktig at belysningsløsningen gir jevnt, godt lys og at blending og lysforurensing reduseres til et minimum.

Få fleksibilitet og kontroll på belysningen med PerfectPlay

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forslag.