Gjør favorittkampen enda mer spennende

Vi tilbyr det aller siste innen høyeffektive LED-belysning for idrettsanlegg. Med det trådløse kontrollsystemet PerfectPlay, som har integrert LED-flombelysning, får man en komplett belysningsløsning for utendørs idrettsanlegg av alle typer. Vi har dessuten tatt hensyn til mange behov, fra de aller minste til de mer sammensatte idrettsanleggene som finnes utendørs.

Fotballbelysning – LED-flombelysning

Belysning på fotballbane

Siden fotballaktiviteter vanligvis foregår på kveldstid, kan effektiv belysning gi folk større muligheter til å ta del i kampen. Og selv om belysningsnivået naturlig vil være lavere enn under kamper som kringkastes, bør kvaliteten på belysningen likevel være høy. Den bør levere et jevnt lys som gir god visuell komfort og begrenser forstyrrende overflødig lys. Dette er spesielt viktig i boligområder, der vi ofte finner idrettsanlegg.

Belysning for landhockey – LED-flombelysning

Belysning for landhockey

God belysning er avgjørende for idretter som landhockey der spillere forventes å reagere raskt på en liten, men raskt bevegelig ball. Dette aspektet av spillet krever jevn lysfordeling og en fargetemperatur som matcher dagslyset.

Belysning for tennisbaner – flombelysning

Belysning av tennisbane

Ved belysning av en tennisbane er målet å sikre god synlighet, slik at både spillere og tilskuere kan følge med på fremdriften i en kamp. Ballen, uansett plassering og hastighet, skal alltid være godt synlig.

LED-flombelysning for rugbybane – flombelysning

Belysning av rugbybane

Belysningen skal gi jevn belysning over hele banen. Den skal også sikre at ballen hele tiden er godt synlig samtidig som at det skal være lett for spillere, funksjonærer og tilskuere å se hva som foregår.

Det bør utvises forsiktighet for å sikre at det ikke kastes skygger på banen fra flomlys plassert bak hovedtribunens taklinjer.

Sportsbelysning – friidrettsanlegg

Belysning for friidrettsanlegg

God sikt lar utøvere, dommere og lagledere se alt som skjer på konkurranseområdet eller på treningsområdet. Dette gjør at de kan yte sitt beste og ta riktige avgjørelser. Tilskuerne må også kunne følge utøvernes bevegelser på banen, samtidig som de kan se det som skjer rundt dem på tribunen. Belysningen skal også gjøre det mulig for tilskuere å trygt komme inn på eller forlate idrettsanlegget.

LED-flombelysning for golfbane – idrettsbanebelysning

Golfbanebelysning

Avstandsmarkørene skal være godt synlige og spilleren skal kunne følge ballens bane gjennom luften. Mens tee-områdene vil kreve separat belysning, bør det være generell belysning av golfbanens fulle lengde.

Belysning for idrettsbane – LED-flombelysning

Idrettsbanebelysning

Idrettsbaner designet for flere idretter bør sikre at den foreslåtte belysningen tar hensyn til behovene til alle de forskjellige idrettene som skal utøves. Det må utvises forsiktighet for å sikre at lysdesignet gir ensartethet av nødvendig belysning og at blending og lysforurensning minimeres.

Belysning for baseballbane – belysning for softball

Belysning for baseball- og softballbane

En rask sport som baseball eller softball krever høye nivåer av belysning for å gjøre det mulig å følge med på hva som skjer og hvor ballen er. Mesteparten av aktiviteten foregår på den størrelsesregulerte innerbanen, som vil kreve en betydelig sterkere og jevnere belysning enn den større ytterbanen.

Få fleksibilitet og kontroll over belysningen din med Interact

Høydepunkter

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forespørsler.