Større sjanse for fotballsuksess med UV-C desinfiseringsbelysning

PSV Eindhoven, Eindhoven i Nederland

PSV Eindhoven

Eindhoven i Nederland

Et virusfritt miljø står høyt på dagsorden for mange klubber og foreninger. Dette gjelder også Premier League-laget PSV Eindhoven som valgte Philips UV-C-upper air til de forskjellige rommene i sportsanlegget sitt.

PSV Eindhoven, Eindhoven i Nederland
Helsen til spillerne våre er kjempeviktig, og den er avgjørende for fremdriften i kampene. Med Philips UV-C Upper Air-armaturer for desinfisering kan vi gi spillerne våre og de besøkende klubbene litt mer beskyttelse.
– Frans Janssen, kommersiell direktør i PSV
PSV Eindhoven, Eindhoven i Nederland

Kundens utfordring

Som alle store fotballklubber ønsker PSV å kunne fortsette å spille kamper og delta i konkurranser, men dette har vært en enorm utfordring under COVID-19-pandemien, der det nyoppdagede viruset har kunnet infisere et stort antall idrettsutøvere og dermed forstyrre fremdriften i konkurransene.

PSV Eindhoven, Eindhoven i Nederland

Belysningsløsningen

PSV installerte 15 Philips UV-C-desinfeksjonsarmaturer for øvre luft på begge stedene. På stadion er tre av disse montert i hjemmelagets garderobe og tre i gjestelagets garderobe. På treningsområdet er det montert fem i garderobene og ytterligere fire på legerommet. Dette er områder der spillerne tilbringer relativt lang tid i tett samvær og der det er høy risiko for smitte.

Relaterte prosjekter