Trygghet for ansatte og kunder med UV-C-lys

Sonepar Connect, Reims i Frankrike

Sonepar Connect

Reims i Frankrike

Det ble montert UV-C-armaturer for å desinfisere omgivelsene samtidig som den daglige virksomheten kan fortsette.

Det er mitt ansvar å tilby ekstra beskyttelse for venner, samarbeidspartnere og kunder som kommer for å møte oss hver dag på kontoret. Av den grunn har vi valgt å montere Philips UV-C-armaturer for desinfisering av øvre luft for å behandle luften og desinfisere den.
– Jean-Pierre Santier Direktør for Sonepar Connect-byrået i Reims
takmontert uv-c-lys for øvre luft

Kundens utfordring

Når vi besøker hoteller, kafeer, restauranter, supermarkeder, klasserom og kontorer, puster, snakker og ler vi. I tillegg hoster og nyser vi. Med de nye tiltakene for å hindre spredning av koronaviruset endret levemåten vår seg totalt. For eksempel ble det en vane å vaske hendene ofte, holde 1,5 meters avstand til hverandre og desinfisere overflater. Direktøren for SONEPAR Connect-byrået i Reims var opptatt av å løse problemet med luften vi puster inn.

Løsningen

Philips UV-C-armaturer for desinfisering av øvre luft desinfiserer kontinuerlig luften som strømmer gjennom de øvre delene av rommet takket være naturlig konveksjon eller luftsirkulasjon. Denne sirkulasjonen sikrer også at den desinfiserte luften strømmer tilbake til den nedre delen av rommet og blandes med luften der. UV-C-strålene kontrolleres av utvalgte reflektorer og rasterfilteret, noe som gjør at luften kan desinfiseres lydløst samtidig som daglige aktiviteter trygt kan fortsette.

Takmontert Philips UV-C-desinfisering for øvre del av rommet

UV-C-strålene fordeles på samme nivå som enheten og over den, noe som gjør det mulig å desinfisere et stort luftvolum øverst i rommet samtidig som de daglige forretningsaktivitetene kan fortsette under enheten. Philips PL-S TUV-lyskilden med UV-lys på 4 x 9 W har vist seg å gi effektiv deaktivering av testede patogener.

Relaterte prosjekter