Ekstra beskyttelse mot virus med desinfeksjonsbelysning

Presentasjon av restauranten Varoulko

Restauranten Varoulko

Hellas

Restauranten Varoulko har valgt en trygg og dokumentert løsning med Philips UV-C-desinfeksjonsbelysning for at gjester og kolleger skal være trygge i COVID-perioden.

I COVID-perioden måtte vi finne ut hvordan vi ta vare på de besøkendes helse. Vi er veldig glade for at Signify kunne levere den perfekte løsningen.
Lefteris Lazarou – kokk med Michelin-stjerne ved strandrestauranten Varoulko
Kundens utfordring, restauranten Varoulko

Utfordringen

Under COVID-pandemien ble det iverksatt mange tiltak for å redusere spredningen av viruset. For restauranter førte disse tiltakene til at belegget ble redusert, og i visse perioder under pandemien førte det også til at restauranter måtte stenge. Behovet for desinfeksjonsmuligheter, spesielt innendørs, har økt betydelig. Kundens utfordring besto i at han måtte minimere infeksjonsrisikoen og gi de besøkende og ansatte i den Michelin-belønnede restauranten ekstra trygghet.

Riktig belysning

Etter en vurdering foreslo Signify en løsning som var skreddersydd etter behovene til restaurantenes kunder og ansatte og kunne bidra til trygg gjenåpning av innendørsserveringen. Det ble installert 28 Philips Active air-enheter for UV-C-desinfisering i kjøkkenområdet og 10 Philips Upper air-enheter i spiseområdet.

Relaterte prosjekter

Mozas kaffekjede

Mozas kaffekjede i Vietnam valgte Philips UV-C desinfeksjonsbelysning som den ideelle løsningen for å gi ekstra sikkerhet og beskyttelse mot COVID-19.

Arizona Hotel i Lignano

Hotel Arizona har valgt den nyskapende Philips UV-C-teknologien for å kunne tilby gjestene sine trygghet og desinfisering.

Prisvinnende Trattoria Arlati

Restauranten "Premiata Trattoria Arlati" i Milano har valgt Philips UV-C-teknologi for å garantere luftdesinfeksjon i sine områder