Prisbelønte Trattoria Arlati velger trygghet med Philips UV-C

Premiata Trattoria Arlati

Premiata Trattoria Arlati

Milano, Italia

Historiske "Premiata Trattoria Arlati" valgte Signifys UV-C-desinfeksjonsteknologi for å gi kundene og de ansatte et ekstra lag med beskyttelse.

Vi valgte Signifys UV-C-teknologi for kunne å fortsette å tilby trygghet, slik at gjestene våre kan nyte maten og musikken vår
Leopoldo Arlati, eier av Premiata Trattoria Arlati
Utfordringen

Utfordringen

Blant prioriteringene for gjenåpning av hotell- og restaurantnæringen etter pandemien, var å gi de ansatte og gjestene et ekstra lag av beskyttelse. Dette var en grunnleggende faktor for "Premiata Trattoria Arlati". Den tradisjonelle restauranten ønsket å sikre at gjestene deres kunne nyte sin restaurantopplevelse med fred i sjelen. De valgte Philips UV-C desinfeksjonsenheter for overluft for å hjelpe til med å levere dette.

Luftdesinfeksjon for et sikrere miljø

Luftdesinfeksjon for et sikrere miljø

En kombinasjon av 2 typer Philips UV-C-luftdesinfeksjonsenheter ble valgt for å sikre best mulig luftdesinfeksjon i hele restauranten. 4 veggmonterte UV-C-desinfeksjonsenheter for overluft ble kombinert med 4 UV-C Active Air for installasjonen. Kombinasjonen av enheter gjør det mulig å effektivt desinfisere luften mens gjestene nyter måltidet sitt, og leverer opptil 20 luftskifter i timen uten avbrudd i opplevelses- eller arbeidsaktiviteter.

Philips UV-C active air-desinfisering

UV-C aktiv luftapparat er designet for å desinfisere, uten avbrudd, luften inne i rom med små dimensjoner og lavere tak.

Relaterte prosjekter