Tryggere besøk på Mozas kaffekaféer gjennom desinfiseringsbelysning

Mozasvietnam introduksjon

Mozas kaffekjeder

Vietnam

Mozas kaffekjeder har valgt en trygg og velprøvd løsning med Philips UV-C desinfeksjonsbelysning, for å holde kundene og ansatte trygge i COVID-perioden.

Hver gang en kunde besøker kafékjeden min, introduserer personalet og jeg også desinfeksjonssystemet som butikken har investert i for å øke tilliten og tilfredsheten fra dem.
Nguyen Nhat Bang, grunnlegger og eier av Moza's Coffee-kjeden
Mozasvietnam kundeutfordring

Utfordringen

COVID-19-epidemien herjet, og antallet kunder som kom til kafeen gikk ned. Dessuten var ansatte redde for å gå på jobb fordi de var utsatt for smitte på arbeidsgulvet. Siden kafeer vanligvis har mange som innom samtidig, er det lett å bli smittet via dråper eller utilstrekkelig luftkvalitet i lukkede og luftkondisjonerte rom.

Riktig belysning

I et lukket rom bør luft desinfiseres for økt sikkerhet for ansatte og kunder. For å lette dette, installerte kafékjeden Philips UV-C desinfisering av øvre takmonterte enheter på sine kafeer, som fungerer stille og effektivt og tillater virksomhet som normalt for kaféeieren og besøkende. Kafésjefene promoterer teknologien aktivt til sine kunder, for å forsikre dem om at de er beskyttet under besøkene.

Relaterte prosjekter

Restauranten Varoulko

Restauranten Varoulko valgte Philips UV-C-desinfeksjonsbelysning som den perfekte løsningen for ekstra trygghet og beskyttelse mot virus.

Arizona Hotel i Lignano

Hotel Arizona har valgt den nyskapende Philips UV-C-teknologien for å kunne tilby gjestene sine trygghet og desinfisering.