Ekstra beskyttelse på ferie takket være UV-C-teknologi

Daniel

Hotel Arizona

Lignano Sabbiadoro i Italia

Hotel Arizona har valgt Signifys nyskapende og effektive Philips UV-C-teknologi for å sikre desinfisering og trygghet for sine gjester og ansatte.

Det blir stadig viktigere å desinfisere luften i miljøer der mange ferdes. Vi er stolte over å kunne gi Hotel Arizonas gjester mer trygghet med UV-C-teknologien vår.
– Julian Rymarz, leder for Public & Government Affairs IIG
Utfordringen

Utfordringen

Den største prioriteringen som må gjøres i hotell- og restaurantnæringen, er gjestenes trygghet. Derfor har Arizona-hotellet valgt Signifys innovative Philips UV-C-teknologi for luftdesinfisering for å gi ekstra beskyttelse i områder som lobby, korridorer, barer og restauranter.

ligano

Mer trygghet med UV-C-teknologi

For å forbedre desinfiseringen av områder i Hotel Arizona, for eksempel i resepsjonen og restauranten, installerte Signify syv Philips UV-C Upper Air-enheter. Disse desinfiserer luften direkte i den øvre delen av omgivelsene uten å virke forstyrrende på vanlige aktiviteter. Takket være den nyskapende teknologien nøytraliserer de raskt eventuelle virus og bakterier ved hjelp av normal luftresirkulering. Dermed kan gjester på Hotel Arizona nyte oppholdet vel vitende om at de er ekstra godt beskyttet.

Relaterte prosjekter