Beskyttelse for fotballspillerne på Motherwell FC med UV-C-belysning

Motherwell FC, innledning

Motherwell FC

Skottland

På grunn av pandemien har Motherwell FC montert Philips UV-C-desinfeksjonsenheter for å holde fotballspillerne trygge på og utenfor banen.

Utfordringen for Motherwell FC

Kundens utfordring

For idrettsutøvere er det en del av livsstilen å holde den fysisk helsen på topp, og toppklubber iverksetter alle mulige tiltak for å beskytte spillerne sine. For den profesjonelle skotske fotballklubben Motherwell er det avgjørende at førstelaget er friske og spiller best mulig. Klubben gjør alt den kan for å beskytte spillerne mot trusselen fra COVID-19 i dag og mot fremtidige trusler.

UV-C-belysningsløsningen

På grunn av pandemien monterte Signifys UV-C-partner, McCann Electrical, veggmonterte Philips UV-C-desinfeksjonsenheter i tunnelen mellom spillergarderoben og banen.

Enhetene henger i braketter fra taket. Denne høye posisjonen kombinert med armaturenes design gjør at systemet kan desinfisere luften mens den sirkulerer i rommet, også når det er personer til stede.

Relaterte prosjekter

Større sjanse for fotballsuksess med UV-C desinfiseringsbelysning

PSV Eindhoven velger Philips UV-C-luftdesinfeksjonsbelysning for å beskytte stadion mot bakterier og virus

UV-C-luftdesinfisering – 't Klaslokaal

Ved å installere Philips UV-C-desinfiseringsbelysning for øvre luft er 't Klaslokaal det første treningsstudioet i Nederland som desinfiserer luften i treningslokaler.

Bourne Hill Stables og UV-C-desinfeksjon

Lær hvordan Philips UV-C-desinfeksjonsbelysning bidrar til å holde hestesportens stjerner tryggere og sunnere ved Bourne Hill Stables.