Holder rugbysportens stjernespillere trygge med UV-C-desinfeksjonsbelysning

Innledning om Harlequins

Harlequins

Twickenham, Storbritannia

Engelske Gallagher Premiership Rugby Union Club, Harlequins, har brukt Philips UV-C-desinfeksjon for å gi et ekstra lag med beskyttelse til spillere på sin berømte hjemmebane, Twickenham Stoop.

Signify er en svært pålitelig partner og en leder innen sitt felt. Vi er stolte over å være det første profesjonelle idrettslaget i Storbritannia som bruker UV-C-desinfeksjonsbelysningsteknologi, og vi forventer å se den mye brukt i fremtiden i hele sports- og arrangementsbransjen.
-Laurie Dalrymple, administrerende direktør, Harlequins
Harlequins kundeutfordring

Kundeutfordring

For internasjonale idrettsutøvere er det en livsstil å holde seg på toppen av fysisk helse. Toppklubber tar alle tiltak for å beskytte sine mest verdifulle elitespillere.

For engelske Gallagher Premiership Rugby Union Club Harlequins er det avgjørende å holde spillerne på førstelaget friske og kampklare. Klubben gjør alt den kan for å beskytte spillere mot trusselen om COVID-19-infeksjon, og også mot fremtidige trusler.

Harlequins løsning

UV-C-belysningsløsningen

11 Philips UV-C desinfeksjonsenheter for overluft er installert i klubbens Honours Bar. Dette området er normalt reservert for sesongkortmedlemmer, men fungerer for øyeblikket som hjemmelagsspillernes garderobe. 

Spillere kan dra nytte av de nye sikkerhetstiltakene umiddelbart, mens Members-området er klar til å ønske sesongkortmedlemmer velkommen når The Stoop igjen kan åpne dørene for Quins' lojale støttespillere.

UV-C-armaturene for overluft desinfiserer luften kontinuerlig. Luften strømmer opp mot de øvre luftlagene i rommet på grunn av den naturlige konveksjonen. Når den er blitt desinfisert av armaturene, strømmer den nedover igjen og blandes med de lavere luftlagene i Honours-barområdet.

Relaterte prosjekter

Større sjanse for fotballsuksess med UV-C desinfiseringsbelysning

PSV Eindhoven velger Philips UV-C-luftdesinfeksjonsbelysning for å beskytte stadion mot bakterier og virus

UV-C-luftdesinfisering – 't Klaslokaal

Ved å installere Philips UV-C-desinfiseringsbelysning for øvre luft er 't Klaslokaal det første treningsstudioet i Nederland som desinfiserer luften i treningslokaler.

Bourne Hill Stables og UV-C-desinfeksjon

Lær hvordan Philips UV-C-desinfeksjonsbelysning bidrar til å holde hestesportens stjerner tryggere og sunnere ved Bourne Hill Stables.