Få frem det beste innen ferskvarer med LED-oppskrifter til ferskvarer

Kort oversikt over fordeler med ferskvarer

Fordeler med ferskvarer
Den beste presentasjonen

Ifølge forskning husker folk fargene på ferske produkter som rikere enn de egentlig er. Og når det gjelder å faktisk velge et produkt, går forbrukernes preferanser enda lenger – de vil ha en farge som er enda rikere enn det de husker. Den riktige lysoppskriften kan optimere presentasjonen og øke salget. 

Bevar kvaliteten

Dårlig belysning påvirker kvaliteten på ferskvarer. Riktig belysningsoppskrift hjelper til med å holde maten fersk lenger, noe som betyr lengre holdbarhet og mindre sløsing.

Skap en unik opplevelse

LED-belysningsoppskrifter til ferskvarer kan bidra til å gjøre forskjellen i ferskvareavdelingene dine ved å forbedre både presentasjonen og kvaliteten på de mest lettbedervelige produktene dine.

Hva kan man gjøre med Fresh Food LED-lysoppskrifter?

Som regel vet man at hvis maten ser bra ut, smaker den også godt. Se gjennom vår portefølje av LED-oppskrifter som kommer til å presentere ferske matvarer fra sin beste side samtidig som de bidrar til å reduserer svinet. 

Fantastisk oppskåret kjøtt

Forskning viser at kunder foretrekker kjøtt med en rik, mettet farge. Våre fresh food rose LED-lysarmaturer til ferskvarer, er spesialutviklet sammen med forhandlere og kjøttspesialister for å fremheve rødfargen i kjøtt og bremse misfarging, noe som igjen betyr mindre sløsing.

Den optimale belysningen for fersk fisk

Det er viktig at produktene er ferske. Uansett om det er kjøtt eller ost, frukt og grønnsaker eller fisk og sjømat. Ferske varer trekker kunder inn i fysiske butikker. Jo ferskere, jo bedre.

Frukt og grønnsaker

Ferskvareavdelingen er der kundelojalitet skapes, det er ofte hovedmotivatoren for en tur til butikken. Frukt og grønnsaker byr på spesifikke utfordringer fordi de er levende vev.

Fyldig, kremet ost

Når ost utsettes for lys, begynner fettet å oksidere – først endres utseendet og deretter smaken. Vår fresh food champagne-oppskrift viser denne delikate matvaren på best mulig måte, samtidig som den opprettholder topp friskhet og kvalitet.

Perfekte poteter

Lys spiller en viktig rolle for at poteter blir grønne: når poteten oppbevares riktig i mørket, blir den ikke grønn. Det er selvfølgelig ikke mulig i en matbutikk. Vår lette oppskrift kan bidra til å holde potetene ferske så lenge som mulig.

Nydelig brød og bakverk

Ingenting er som lukten av varmt ferskt brød og rundstykker. Belysning kan være med på å gjøre varene enda mer uimotståelige. Fresh food champagne LED-lysarmaturer til ferskvarer får brødet til å se knasende frisk, appetittvekkende og umulig å motstå.

Referanseprosjekter

EDEKA Hamburg

EDEKA Hamburg har skapt en forbedret handleopplevelse ved å installere LED-belysning kontrollert av Interact Retail-programvare.

Kontakt

Ta kontakt med det lokale kundesenteret hvis du har spørsmål eller forespørsler.

Nedlastinger

Mer om belysning for ...