Rose: den beste belysningen for å begrense misfarging av oppskåret kjøtt

Relevant for ferskvareavdelinger

Hvorfor er ferskvareavdelingen relevant?

Fordi ferskhet er butikkenes vekstmotor. Enten det er kjøtt eller ost, frukt og grønnsaker, fisk og sjømat, fortsetter ferskhet å trekke kunder inn i fysiske butikker. Jo ferskere maten ser ut, jo mer oppmerksomhet får den.
Riktig belysning får frem fargene og teksturene til fersk mat og lokker kunder til å stoppe og kjøpe. Videre forbedrer belysningen den totale butikkopplevelsen og har en positiv effekt på salget av ferskvarer.

Fantastisk oppskåret kjøtt

Fantastisk oppskåret kjøtt

Forskning viser at kundene foretrekker kjøtt med fyldig farge. Utfordringen består i at når du skinner mer lys på kjøttet, blir det misfarget og raskt mindre tiltalende. FreshFood Rose LED-armaturene våre er spesielt utviklet i samarbeid med forhandlere og kjøttspesialister for å gi sterkere rødfarge på kjøttet og forsinke misfargingen, noe som fører til økt salg og mindre svinn.

Opplev Rose: LED-profilen for oppskåret kjøtt

Dette viser forskningen vår:

For det første er hastigheten på misfargingen ulik for forskjellige typer kjøtt. For det andre er virkningen av lysnivået større enn virkningen av spekteret når det gjelder misfarging av oppskåret kjøtt.

Det finnes imidlertid fordeler ved å velge riktig lysspekter. Med riktig spekter kan forhandleren enten utsette misfargingen og oppnå lengre holdbarhet eller bruke høyere lysnivåer for en mer iøynefallende fremvisning. I det første tilfellet kan holdbarheten forlenges med opptil 20 % hvis det brukes samme belysningsstyrke som for tilsvarende tradisjonell belysning, og i det andre tilfellet kan forhandleren bruke opptil 30 % høyere lysnivåer og oppnå samme holdbarhet som med tradisjonell belysning.

Forskning på Rose-lys for kjøtt

Skap en god atmosfære (samtidig som du reduserer avfall)

Sliter du med å finne balansen mellom et bredt utvalg av ferske matvarer og minimalt svinn samtidig som du skaper en inspirerende handleopplevelse? Riktig belysning kan ha stor innvirkning på hvor godt du lykkes med ferskvareavdelingen din. Aksentbelysning for ferske matvarer passer perfekt for en tiltalende fremvisning samtidig som de ferske råvarene får lengre holdbarhet.

Kontakt

Ta kontakt med det lokale kundesenteret hvis du har spørsmål eller forespørsler.

Nedlastinger

Mer om belysning for ...