Det første italienske supermarkedet som beskytter kundene med UV-C

To market, innledning

To.market

Milano i Italia

To.market har montert Philips UV-C-desinfeksjonsenheter i to butikker i Milano. På lengre sikt er planen å montere disse enhetene i alle kjedens butikker.

To market-sitat
Vi leter alltid etter teknologier og tjenester, som tillater oss å følge med på endringer. Av denne grunn har vi valgt å samarbeide med Signify, og bruke dens innovative UV-C lysteknologi for overflater og luftdesinfeksjon.
Mattia Ballabio, administrerende direktør i to.market
To market, utfordring

Kundens utfordring

Under COVID-19-pandemien var det største problemet for to.market å tilpasse seg de nye utfordringene som helsekrisen skapte. Dette omfattet tiltak for å nøytralisere virus og bakterier på overflater og gjenstander og i luften for å sikre at kundene kunne handle i fullstendig desinfiserte omgivelser.

To market, løsningen

Løsningen

Det ble montert fem Philips UV-C-desinfeksjonsarmaturer for å dekke de travleste områdene i butikken, for eksempel kassene og handlevognene, ettersom desinfeksjonssyklusen for disse bare aktiveres når det ikke er mennesker til stede. Takket være den jevne fordelingen av UV-C-lys kan disse armaturene desinfisere overflater og gjenstander i et rom på bare noen få sekunder.

Relaterte prosjekter

Spolem-butikkene

UV-C-desinfisering av overflater og luft gir besøkende, ansatte og kunder ekstra beskyttelse i Spolem-butikker i Polen.

EDEKA Tyskland

EDEKA Clausen, fra Tyskland, velger Philips UV-C luftdesinfeksjonsbelysning for å beskytte butikkene sine mot bakterier og virus.