Den første butikkjeden i Polen som tar i bruk UV-C-desinfisering

Spolem, innledning

Spolem-butikkene

Ozorków i Polen

Philips UV-C-enheter for desinfisering, reduserer smitterisikoen for kunder og ansatte i "Społem"-butikkene og gir en tryggere og mer behagelig handleopplevelse. 

Vi mener at investeringen i Philips UV-C-enheter for desinfisering viser kvaliteten og troverdigheten til merkevaren vår – spesielt i en så vanskelig situasjon som koronaviruspandemien."
Agnieszka Derlecka, administrerende direktør for "Społem"-butikkene i Ozorków
Spolem, kundens utfordring

Utfordringen

Społem er en av de største dagligvarekjedene i Polen med over 3000 butikker. For å beskytte ansatte og kunder under pandemien ønsket Społem å ha svært høye hygienenivåer for å hindre smittespredning, men den konstante kundestrømmen gjorde dette svært utfordrende.

Spolem, løsningen

Løsningen

Det ble montert Philips UV-C Upper Air-enheter for desinfisering i butikktakene. Disse renser kontinuerlig luften med UV-C-stråling i det øvre området under taket, og kundene kan fortsette å handle mens enhetene er i drift. Til desinfisering av overflater ble det montert UV-C-armaturer som automatisk aktiveres om natten når ingen er til stede.

Relaterte prosjekter

EDEKA Tyskland

EDEKA Clausen, fra Tyskland, velger Philips UV-C luftdesinfeksjonsbelysning for å beskytte butikkene sine mot bakterier og virus.

to market Italia

UV-C-desinfisering av overflater og luft gir ansatte og kunder i to.market-butikker i Milano ekstra beskyttelse.